polis120 Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 adbildiet pliz uz jautajumiem 1.pliz acutiet man kur var sataisit web e107 nevajag ucoz.com ari nevajag 2.pliz pasakat majalapu kur var nokacat kad serveri nosau cilveku skist asinis 3.es gribu sava majaslapa taka gign ka var citi pievienot savu serveri pliz help kodinu acutiet es esmu jaununajs pliz nedirsaties es esmu lols un lohs nezinu neko man negribas meklet to visu :superlol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamerxnet Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 LOL ja tu gribi lai citi cilveki pievienotu savu serveri tava vei tad taisi skript un seit ir [seit ir] Link to comment Share on other sites More sharing options...
polis120 Posted August 20, 2007 Author Report Share Posted August 20, 2007 pliz gog.lv neiesaistiet man nepatik meklet un es netradu neko gogle Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 tev jau gamerxnet pateica...manupraat ljoti skaidri..tavaa vietaa neveisn nemekeles..! ja nemaaki lietot google tad ej adiit zekejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
polis120 Posted August 20, 2007 Author Report Share Posted August 20, 2007 kads pateiks par asini kad skist kur var nikacat vai iedodiet tiesu adresi Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 bl*gj tu man ZB tu bl*gj nevari na*ui ieiet TE un atarst to ko tev vajag!!!!!!!!!! tas topiks veel ir pinned..bet nee tomeer ir veel taadi lasharas kas to pat neredz vai neviizjo izlasiit! :violent: :violent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
polis120 Posted August 20, 2007 Author Report Share Posted August 20, 2007 sori ka esmu tik stulbs caur kuru adresi vareja paskatities pamacibu ka jataisa web caur notepat Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 google.lv ir tavs labaakais draugs. Meklee vai neteeree skaabekli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 icecube baids ka vinjam nepietiks skabelkla starp siem lolikiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
polis120 Posted August 25, 2007 Author Report Share Posted August 25, 2007 bla es gign.lv kur teici svarigakie jautajumi panemu serveri skist asinis lol es nevaru nokacat nemaki lasittt Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=LuKiNs=- Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 1.pliz acutiet man kur var sataisit web e107 nevajag ucoz.com ari nevajag ieej te http://e107deluxe.org pierēgistrējies aispildi visu un webs gatavs ar e107 + kādi 60 themes un 20 plugini ja gribi domēnu www.kautkas.co.nr ej uz http://www.joynic.com/ tur dabūsi domēnu + [email protected] tas ir labākais kas var būt bezmaksas un ļoti ātri Link to comment Share on other sites More sharing options...
polis120 Posted August 25, 2007 Author Report Share Posted August 25, 2007 nau turrrrrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now