Jump to content
GIGN Forum

Tiinju Probleemas


RiSKS
 Share

Recommended Posts

Vienam 4uvakam iedevu visiem zinaamos linkus

http://www.gign.lv/tmpfaili/probleemas.htm

http://www.gign.lv/tmpfaili/probleemas2.htm

http://www.gign.lv/tmpfaili/probleemas3.htm

tad vinsh teamspeekaa saaka lasiit skalji ;) nepjuku, ierakstiju....

iisti jau saprast nevar bet ja lasa liidz tad buus labi ;)

kopa alasiishana ir pusotru stundu :D bet nu ja labs gariigais, var noreekties liidz asaraam ;)

http://RiSkS.filer.lv/lol/file-probleemas.rar.htm

Edited by RiSKS
Link to comment
Share on other sites

Vnk norēcos :DD Tādas problēmas..un vēl raxtīt populāriem žurnāliem ( ^_^ )

es esmu līks norēcies :lol:

EDITSSS: Ā,un aimzirsu uzraxtīt..Tie komentāri iekavā vnk ir IDEĀLI,tā var rēkt par tiem komentiem XD

Edited by quelyd
Link to comment
Share on other sites

Mani sauc XL., man ir 12 gadu. Luudzu publicee manu probleemu. Kad es biju pie vinja (??) maasas uz dzimeni, mees speeleejaam speeli "Kis, kis, njau!". Bet es negribeeju, arii vinsh negribeeja speeleet. Mees iegaajaam vinja istabaa un runaajaamies, liidz vinsh saaka mani skuupstiit. Es vinjam neatteicu. (kaa ne kaa - tas ir vinsh kuru mees visi labi paziistam) Vinsh gribeeja kaut ko vairaak. Toreiz es vinjam atteicu un aizgaaju. Peec kaada laika vinjam bija vaarda diena. Vecaaki nebija maajaas. Mees atkal aizgaajaam uz vinja istabu bet shoreiz vinsh aizsleedza durvis un iesleedza muuziku. Tad vinsh mani skuupstiija. Es atkal neatteicu bet tad vinsh saaka novilkt dreebes. Es teicu: nee. (shis pliks laikam ir nesmuks). Vinsh kljuva histeerisks un saciija, ka es ljoti daudz atsaku (jo kura gan 12gadiiga meitene negrib seksu). Vinsh man saaka vilkt nost dreebes ar varu un skuupstiit. Es atkaartoti teicu: nee, bet vinsh neklausiijaas. Es skreeju pie durviim (vinsh skreeja pie loga, es skreeju pie kreesla, vinsh pie galda.... ). Vinsh mani paraava un iesita (tad es izvilku savu gaismas zobenu un nocirtu vinjam galvu) Peec tam vinsh mani izvaroja. Peec laika es domaaju, ka taa vajag un varbuut tas ir labi (veelos pasviitrot sho teikumu :D), jo es vinju miilu, tikai nebiju sagatavojusies (neeee... shito teikumu es neizdomaaju) Bet notika kaut kas shausmiigs (vinju apeeda puukjis!!!) Es kljuvu resnaaka, man biezhi saapeeja galva, es veemu. Es domaaju, ka esmu staavoklii, jo izbeidzaas arii meeneshreizes. Es vinjam pateicu par savaam shaubaam, bet vinsh man iesita un teica - ja es atveershu muti, tad vinsh to noliegs un mani piekaus (nekas cits neatlika kaa atvert kaajstarpi un laist pasaulee beernu) Es nezinu ko dariit. Paliidziet. Vinjam ir 14 gadu. (Kopumaa forsha probleema :). Man draugam kaads prasiija kas "kis kis njau" par speeli. Vinsh prasiija pirmajam lai shis saka "kis" vai "njau". Shis - njau. Draugs - o es arii to iedomaajos - tagad atdod savu alinju. Khe-he-he - zinaama liidziiba ir)

Link to comment
Share on other sites

sorry man nets nokaaraas :D un aizgaaju basiiti speeleet, jau upoadojas... skumaa buus filer.... (rar failaa) tapee tik registreetie varees ka4aat.... veelaak atradiishu kko citu

Edited by RiSKS
Link to comment
Share on other sites

reku beidzot jaabuut iistajam....

http://RiSkS.filer.lv/lol/file-probleemas.rar.htm

tur seshi faili, citi isaaki citi garaaki..... pats vispaar nezinu kapee daljaas daliiju....

Es vinjam pateicu par savaam shaubaam, bet vinsh man iesita un teica -

no teejienes viss saakaas :) tas ir probleemaas bez skaitljiem... nu tad norecaties liidz sirds dziljumiem....

Link to comment
Share on other sites

ko par to teiks macho?

edit:

minority...palaidi garaam!

Man ir svariigi lai veestuli publiceetu jo man ir jaazina atbilde vai man to visu turpinaat vai paartraukt. (patlaban es esmu sazhmiedzis vinjeejo un liegi maseeju)
Edited by RiSKS
Link to comment
Share on other sites

BĻAD, LAWLROFL!!! XD XD2

Kad sākumā ieraudziju topiku domāju, ka atkal RiSkS kaut kādu mēslu iepostējis.. bet guess what ? this goes rampage. :superlol:

tādi rofļi vnk.

Tad mees saakaam viens ar otru speeleeties. Laiziijaam viens otra dzimumlocekli ( aa shito speeli zinu )

hahaaahaa

Kādu dienu mēs sēdējām parkā un barojām pīles un es sapratu ka gribu ar viņu pārgulēt ( seksa laikā palūdzu viņu papēkšķēt )

LOL.

Pagaidām favorite. ( turpinu lasīt )

Iekavas teksti ir vnk godlike. :superlol:

ninjaedit : ble, da ladna, komenti ir 80% fana. cooookkiiiieeee 2 macho.

Edited by minOrity
Link to comment
Share on other sites

Mans viennozīmīgi mīļākais komentārs ir par to momentu, kur džeks saka, ka viņš ar otru paspēlējās. Laizījuši viens otram dzimumlocekli un es iekavās ierakstīju (ā, jā, šito spēli zinu) :) Par to vēl tagad rēcu.

p.s.

paklausījos ~20sek to audio failu. Neinteresants. Domāju, ka varbūt varētu būt kaut cik interesants, jo tā arī radās ideja RAKSTĪT tās tīņu problēmas, jo es viņas lasīju draugiem un pa vidu vēl pakomentēju un viņi visi zviedza diezgan konkrēti. Nospriedu, ka, ja jau viņi tā rēc, tad moš ir vērts uzrakstīt. Bet tas čalis tur īpaši nelasa viņas, vairāk rēc par to visu. Neinteresanti.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...