pizimodo Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Novilku no amxmodx.org bad camper pluginu,bet vins man nejiet,vai var kads ludzu ielikt seit,gatavu,ejosu so pluginu,buusu loti pateicigs,paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fallwaykA Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 uzraksti HLDS CONSOLEE amx_plugins un redzeesi ja vins neiet tad !! bad plugin or AMX !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lett Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 tu Zini Ka Plugini Jaliek ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Besii tie noobi kas neko neruubii un grib kko uzkribinaat neko nerubiijot PLUGIN Tiem Kas Nemaak Likt Pluginus... STEP.1 - Ieej cstrike,addons,amxmodx,un ieliec .amxx failu PLUGINS mapee STEP.2 - Ieej plugins.ini cstrike,addons,amxmodx,configs STEP.3 - Ieraksti beigaas plugina nosaukumu piemeram automatic_knife_duel.amxx (.amxx beigaas obligati) STEP.4 TAISI VISU CIET - TU PABEIDZI PLUGINA UZSTADISHANU [c] Mr.Evil Un te bļ* ir raxtiits ka to uztaadiit. gL Dusmiigs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalker Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 a nah to plugin teu vaig Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 (edited) Karoča plugins darbojas nevainojami, bet darbojas tad, kad ir uzstādīts UN es esmu 100% pārliecināts, ka esi nepareizi uzstādījis tagad klausies kā jāuzstāda. .amxx failu liec \amxmodx\plugins mapē fails .sma failu liec \amxmodx\scripting mapē fails .txt failu liec \amxmodx\data\lang mapē // šito drošvien nebiji ielicis! fails .snore.wav liec \cstrike\sound\misc mapē fails un plugina nosaukumu + .amxx liec amxmodx\configs\plugins.ini failā pašā apakšā! Ja visu uzstādīsi kā rakstīju viss ies un aceries plugins strādā tikai tad ja serverī ir vismaz 2 spēlētāji! Edited August 19, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matioza Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 pizimodo stulbais noobs paskaties foruma saturaa blje :offtopic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamerxnet Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 (edited) pizimodo nah tev vajag bad camper tas ir suds nu protams ja tev vajag tad es uztaisisu gatavu plaugin ludzu ej seit un tur bus tev tas bad_camper Edited August 19, 2007 by gamerxnet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now