Nons Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Nu stasts sakas ar to, bij man viens pc, piesledzu apollo internetu, viss bij labi, tad izdomaaju nopirkt veel 2 pc, nopirku un gribeju i-netu arii uz parejiem, nopirku tikla karti(kkads wireless) pirmo nedelju bij zbis, viss gaaja un ok, bet tad aizgaja, nets saka bremzet, visadas problemas un utt, man ir aizdomas ka kads varetu but piesledzies manai tikla kartei nu tad seko 2 jautajumi 1. Vai manas aizdomas ir pamatotas? 2. Kads butu risinajums, ka varetu atslegt parejos lietotajus? Paldies jau iepriek6! Link to comment Share on other sites More sharing options...
duckfish00 Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Domaaju kad ta varetu Butt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nons Posted August 17, 2007 Author Report Share Posted August 17, 2007 man nevajag apstiprinajumu, man vajag risinajumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Cik manaas ausiis ir iekliidis, tad wireless rooteriem var uzlikt paroli...(neko vairaak pateikt nevareeju...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 apskaties rutera serijas nr un pagugle ka nosekjuret, pats nemaku to fichu bet paskaties ienakosas izejosas ip, kas ir piesledzies, ja ta vispar var, domaju ka noteikti var tikai manas rokas ir likas.. man ir klink 604 un vis ir ok, un vecaki ar savu kasti lietojam kabelus, bralis portativo wirless, parcik es apeedu visus interneta resursus, man paliek pashauri, kad bralis sak vilkt filmas no dc un nevienno vala uploderus, uz ko vinjs atbild "kapec? lai jau velk 10 min vel tikai" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Gins - IP rūteris nosaka pats. Uzliek paroli un miers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 pamekle kaut kur interneta kaut vai anglju valoda kaa nodroshinaat savu wlan tiiklu. nu tur viskautkadas tas tehnikas ir utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 vai ari nokacha piemeram wlan sniffer http://www.zdnet.de/downloads/prg/r/8/de35R8-wc.html mozh pasties vai pats neatrodi kaut kadus w lan tiklus citiem. ja tie nav nodroshinati tb noslepti utt tad atradisi nu vismaz redzesi ka cits iespejams pa tavu itnernetu ieksha iet. pasham ariit aa ir sanaacis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nons Posted August 17, 2007 Author Report Share Posted August 17, 2007 paroles esmu licis un mainijis, neko nedod bet tnx par padomiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 nuu ne tikai paroli uzlikt kaut ko dod bet janodroshina ar wpa wpa2 wep utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nons Posted August 17, 2007 Author Report Share Posted August 17, 2007 neta lietaas esmu pilniiga nulle, viticamak bus jasauc kads meistars lai sataisa visu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now