DrYzE Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Nu ir aizvien tā prob ka prasu cilvekiem lai pa brivu uztaisa ipb forumu uz free web hostinga jebkada jauno wersiju 2.3.0 jau 4 chali gribeja palidzet iesaka a pec 5min raksto oj man kaut kas nesanak kar4 sorry newaru nu vot tagad plzz ir tads riktigs chalis te kas pa dazam min uz hostinga war uzbliezt ipb forumu jauno pa briiiiiiiivvvvvvvvuuuuuuuuuuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 tu liekas parak daudz gribi tu negribi pac nohostet??? samekle pamacibu ka hostet un hoste pamacibas.tk prasi ka vai wire foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Es īsti nesapratu tavu domu! tu griibi jau gatavu Forumu nohostēt uz kāda free servera vai, lai tev uztaisa da jebkādu IPB forumu uz jebkāda free hosta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted August 17, 2007 Author Report Share Posted August 17, 2007 nu ja ir briva minutite kapec gan neuztaisit es meginaju nesanaca ((( help kads Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 ((( help kads Atbildi uz manu jautājumu tad ar apsvēršu vai taisīt vai nē!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted August 17, 2007 Author Report Share Posted August 17, 2007 Mana doma: Lai kads waretu uz jebkada free web hostinga nu atra un no adds uztaisit IPB forumu 2.3.0 jauno wersiju es vnk neprotu nu ja kads prot waretu uztaisit pa brivu Link to comment Share on other sites More sharing options...
xraivox8 Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Lai kads waretu uz jebkada free web hostinga nu atra un no adds uztaisit IPB forumu 2.3.0 jauno wersiju es vnk neprotu nu ja kads prot waretu uztaisit pa brivu es maku uztaisit to tavu forumu un Webu uz hosta par velti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Karoča man slinkums tev prasīt nosaukumu e-pastu u.t.t, jo ja neesi pilnīgs dolbis angļu valodas zināšanās tad uztaisi to savu forumu te tas ir pats elementārākais, kas var būt un ja nevarēsi uztaisīt pēc tā tad tu esi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted August 17, 2007 Author Report Share Posted August 17, 2007 Nu psc nejau free forum hosting bet uz free web hosting kur nebus nekadi add-i un viss kaut ka ta psc ;((((((((((( neviens newar palidzet Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted August 17, 2007 Author Report Share Posted August 17, 2007 nu plzz war kads atri uztaisit uz hosta forumu jauno wersiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 da pizdec tev piedava -lagus host forumu jo freeweb7 bljad at6kiriba no gatava foruma kartigi bremze tapec pac tev iesaku forumer.com vai kautko tam lidzigu psc :superlol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Tu maz ierubī, ko prasi sāts tač rakņāties pa šejieni vai šejieni neticu, ka uz visas pasaules nav angļu valodā kaut kāda pamācība kā to uztaisīt tač nevar visu mūžu zīst pirkstu jāsāk pašam rīkoties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=ar4ix8=- Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 rīt ustaišišu jo šodien īpaši nesanāca laiks jo fāteram šodien bija brīvs rīt gan varēšu es ceru Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted August 17, 2007 Author Report Share Posted August 17, 2007 Tnx men PM foruma rit kad busi pateiksu nosaukumu + pw ok? ka vienmer mani izglabj ar4ix8 ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=ar4ix8=- Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 vienmēr laipni palīdzēšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted August 17, 2007 Author Report Share Posted August 17, 2007 a tu wari piem uz mana esosaa foruma uzlikt jauno wersiju bet lai viss saglabajas??? nu lai visi memberi un visi posti saglabajas un jauna wersija maki?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now