Wee-MaN Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Taatad luudzu pieteikties tam kurs ikdienaa speeleejot cs izmanto niku SilverSurfer ! Svariigi ! Ar cienju Wee-man ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 Vinsh atrodas mirc'aa ! man skjiet, ka vinsh parasti ir #soad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 tu vinja majas atslegas atradi or smthn? >_> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 Man liekas, ka vins parasti seeez #idea, jo vins ir no iedeas klana!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakinsh Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 vinjsh dziivo pljavniekos, kasnijas ielā 14-73, vinjam ir suns un triis kakji, naudu vinjsh glabaa leduskapii, garsho kokokola un zivju burgeri, iet guleet vienos naktii, mostas devinjos no riita, valkaa melnas dziinas, krosenes un dzeltenu t-kreklu, draudzeejas ar vieteejiem keeksiem ludi un uldi, iipashi ir iemiileejis 52 autobusu, klausaas kristinu agileru un britniju, patiik dzheki chana filmas, peedeejo reizi kinoteatrii bija divus gadus atpakalj ar savu onkuli juziku, zin divas valodas, latvieshu un chigaanu. Talr 9094545 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 (edited) vinjsh dziivo pljavniekos, kasnijas ielā 14-73, vinjam ir suns un triis kakji, naudu vinjsh glabaa leduskapii, garsho kokokola un zivju burgeri, iet guleet vienos naktii, mostas devinjos no riita, valkaa melnas dziinas, krosenes un dzeltenu t-kreklu, draudzeejas ar vieteejiem keeksiem ludi un uldi, iipashi ir iemiileejis 52 autobusu, klausaas kristinu agileru un britniju, patiik dzheki chana filmas, peedeejo reizi kinoteatrii bija divus gadus atpakalj ar savu onkuli juziku, zin divas valodas, latvieshu un chigaanu. Talr 9094545 Hahahahaha, nu gan (ne)paarsmeejos!!! Edited June 18, 2004 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 SiLveRsurFer = wHiTeJoHn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 vinjsh dziivo pljavniekos, kasnijas ielā 14-73, vinjam ir suns un triis kakji, naudu vinjsh glabaa leduskapii, garsho kokokola un zivju burgeri, iet guleet vienos naktii, mostas devinjos no riita, valkaa melnas dziinas, krosenes un dzeltenu t-kreklu, draudzeejas ar vieteejiem keeksiem ludi un uldi, iipashi ir iemiileejis 52 autobusu, klausaas kristinu agileru un britniju, patiik dzheki chana filmas, peedeejo reizi kinoteatrii bija divus gadus atpakalj ar savu onkuli juziku, zin divas valodas, latvieshu un chigaanu. Talr 9094545 apraksts no policijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
by: Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 Vinsh atrodas mirc'aa ! man skjiet, ka vinsh parasti ir #soad Tur vinjsh nebija Link to comment Share on other sites More sharing options...
by: Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 Man liekas, ka vins parasti seeez #idea, jo vins ir no iedeas klana!! tur arii nebija ! jaameklee k-kur citur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 (edited) tur arii nebija ! jaameklee k-kur citur shodien redzeeju vinju chanaa #4tus edited by me (champions) by: padomaa logjiski H atrodas blakaam J Edited June 18, 2004 by Champions! Link to comment Share on other sites More sharing options...
by: Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 shodien redzeehu vinju chanaa #4tus redzeehu bija domats redzeeju vai redzeeshu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 #idea vinsh to4 nav , jo es akick uzliku... Btw , vinjam jaaseezj #soad chanaa , jo vinsh ir TAJAA klanaa UN vinjam tie nick mainaas - Wj , Wh1teJohnn , SilverSurfer ,Janc1s u.t.t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
by: Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 shodien redzeeju vinju chanaa #4tus edited by me (champions) by: padomaa logjiski H atrodas blakaam J pats padomaa logjiski! tu varbuut izlaidi burtu "s" ! taatad itkaa vareetu buut 2 varianti, ne? redzeeju vai redzeeshu! ! ! dooh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now