Ziediņš Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 (edited) Taatad njemot veeraa, ka atbildi no kavackija un jimbugas sanjeemis neesmu: Vajadzigs ir SHOFERIS (Cilveks ar tiesiibaam un atturibnieks otrajaa dienaa) Vajadzigs ir GALJAS GABALS kursh draudziigi piemetiis benziinam. Taatad pieejamas ir vietas: shofera vieta, vieta aiz shofera. Priekshaa pasazhieru vietaa seezhu es, aiz manis vietu IZLUUDZAAS minoritijs. Tatad lai man nebuutu nevienam janodara paari ar to 2 cilveeku izveeli dabiskaa atlase buus ljoti vienkarsha, proti tas kursh no gribeetaaju bara sasoliis visvairak benziinam tiek aiz shofera. Ar shoferi padarishana buus vienkaarshaaka - izveleshos pats un miers. Par pashu mashiinu - Honda Prelude 2.2 VTEC. Vieta aizmuguree ir pamaz, bet ieliist var, tapec ja kaads 2metriigs sagribees seesties aiz shofera - iesaku apdomat divreiz. Veel ir taada lieta kaa bagaazhnieks, kursh gan peec izmeera nav iipashi padevies, bet par kaadu alu vai buchu vareetu pa celjam izbraukt caur centru, un savaakt liekaas pekeles no autobusniekiem. EDIITE: Mashiinaa ir AIZLIEGTS smeekjeet. Edited August 15, 2007 by Sharingan Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 ja es dabūšu savu telti, tad izmantošu jūsu mantu vešanas iespējas prezīzāk nakamnedēļ sakumā pateikšu. tas der? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 kavackijs būs šoferis, neuztraucies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Apstiprinu dalību šofera formā. Pie reizes es varētu rezervēt vietu vincisteram. Btw, tur štoļi tikai 2 vietas aizmugurē? Ja tehniskā atļauj 5 purnus, tad noteikti 3. iespiest varēs. Un viņš arī iespiesties varēs, ja negribēs kratīties ērtā autobusā vai doties garā pastaigā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Es labprāt būtu gaļas gabals Kaut gan neesmu ar mieru mesties vairāk benzīnam kā citi. Tas ir stulbi un negodīgi - ja ir iespējams benzīnnaudu sadalīt draudzīgi uz galviņām (nu uz katru nemaz tur tik daudz nesanāk) tad gribu braukt ar jums! Nav man 2m, aizmugurē ielīdīšu Un Kavacky ar nav 2m, tā ka man būs tur vietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 18, 2007 Author Report Share Posted August 18, 2007 (edited) Fb, Vincisters dabuu NEERTOS aizmugures sedekljus Fb, par to benziinu - tas vairak bija domats kaa joks. EDIITE: Un jaa, kavackij, tur ir tikai 2 vietas aizmuguree. Edited August 18, 2007 by Sharingan Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Nu ja šminoritijs nebrauc, tad arī tur nav brīva vieta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 18, 2007 Author Report Share Posted August 18, 2007 4 seedvietas priekshaa pie stures kavackijs priekshaa es pakaljaa fb pakaljaa vincisters Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenzy. Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 bagazha briva ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 18, 2007 Author Report Share Posted August 18, 2007 Jaa, bagazhniekaa drusku vieta atrastos. Ja vajag transporteet mantas no riigas liidz galapunktam - var sarunat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 cikos jūs izbraucat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 18, 2007 Author Report Share Posted August 18, 2007 Laiki vel nav sarunaati. Cerams Tu man netaisies bagaazhaa beigtu, asinjojoshu kuili baazt ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 To apakaļceļā Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 šašļiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Sharij tad TU mani un manu draudzeni ofic 5dien 21:00 Bauskaa savaac>? 3alinji pec briivas izveles tev tiek;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 19, 2007 Author Report Share Posted August 19, 2007 Kaa jau teicu mashiina buus uz vietas. No taa puulja jaizlasa chibriks ar tiesiibaam un aizbrauksim pakalj - probleemu nekaadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 2100 čibriks ar tiesībām un skaidrā tur būs jāpameklē. Pa to laiku tak jau n reizes var paspēt piedzerties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 21, 2007 Author Report Share Posted August 21, 2007 Tatad mums 4 brauceejiem dereetu sadomaat laiku & vietu miitingam. Satikties visidealakais variants buutu zolituudee, jo man piektdienas dienaa liidz centram bez tiesiibaam braukt nu galigi negribas. Par laikiem piedavajat variantus - man ir pilnigi vienalga cikos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Zolitūde ir dirsā tālu. Mans variants - jūs mani savācat pa ceļam (dzīvoju ciematā zem nosaukuma Katlakalns, pāris km aiz Baložiem, kas reāli sanāk pa ceļam, braucot pa Bauskas šoseju). Vienīgā problēma - man pirms tam vajadzētu iepirkties utt, bet varbūt mēs varam iebraukt Bauskā RIMI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 flashback atmet mob. nr. uz privaato. Jaa un rimiitii mees varam iebraukt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 DONE! Okeyzzzzzzzz, tad es nemaz necentīšos neko iepirkt pirms tam, pirkšu visu BAWZKAAAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Tad kā ar starta laiku? Es domāju, ka ap 13 būtu pats pēdējais laiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 23, 2007 Author Report Share Posted August 23, 2007 14:00 buutu idealnjiks. Kavacki, tad Tu lidz zolitudei tikt varesi ? atPMo man savu mob. nr. Kas ir ar vincisteru ? No kurienes vinsh ir jasavac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Kas ir ar vincisteru ? No kurienes vinsh ir jasavac ? Jus piektdien izbraucat? var pie jums mantas piemest? Kad benciks brauc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 23, 2007 Author Report Share Posted August 23, 2007 Jaa, riit izbraucam. Kuraa vietaa taas tavas mantas atrodas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts