Jump to content
GIGN Forum

Gribu Savu Topiku.


Ziediņš
 Share

Recommended Posts

Taatad njemot veeraa, ka atbildi no kavackija un jimbugas sanjeemis neesmu:

Vajadzigs ir SHOFERIS (Cilveks ar tiesiibaam un atturibnieks otrajaa dienaa)

Vajadzigs ir GALJAS GABALS kursh draudziigi piemetiis benziinam.

Taatad pieejamas ir vietas: shofera vieta, vieta aiz shofera. Priekshaa pasazhieru vietaa seezhu es, aiz manis vietu IZLUUDZAAS minoritijs.

Tatad lai man nebuutu nevienam janodara paari ar to 2 cilveeku izveeli dabiskaa atlase buus ljoti vienkarsha, proti tas kursh no gribeetaaju bara sasoliis visvairak benziinam tiek aiz shofera.

Ar shoferi padarishana buus vienkaarshaaka - izveleshos pats un miers.

Par pashu mashiinu - Honda Prelude 2.2 VTEC. Vieta aizmuguree ir pamaz, bet ieliist var, tapec ja kaads 2metriigs sagribees seesties aiz shofera - iesaku apdomat divreiz.

Veel ir taada lieta kaa bagaazhnieks, kursh gan peec izmeera nav iipashi padevies, bet par kaadu alu vai buchu vareetu pa celjam izbraukt caur centru, un savaakt liekaas pekeles no autobusniekiem.

EDIITE: Mashiinaa ir AIZLIEGTS smeekjeet.

Edited by Sharingan
Link to comment
Share on other sites

Apstiprinu dalību šofera formā.

Pie reizes es varētu rezervēt vietu vincisteram. Btw, tur štoļi tikai 2 vietas aizmugurē? Ja tehniskā atļauj 5 purnus, tad noteikti 3. iespiest varēs. Un viņš arī iespiesties varēs, ja negribēs kratīties ērtā autobusā vai doties garā pastaigā.

B)
Link to comment
Share on other sites

Es labprāt būtu gaļas gabals :)

Kaut gan neesmu ar mieru mesties vairāk benzīnam kā citi. Tas ir stulbi un negodīgi - ja ir iespējams benzīnnaudu sadalīt draudzīgi uz galviņām (nu uz katru nemaz tur tik daudz nesanāk) tad gribu braukt ar jums! Nav man 2m, aizmugurē ielīdīšu :) Un Kavacky ar nav 2m, tā ka man būs tur vietas :)

Link to comment
Share on other sites

Tatad mums 4 brauceejiem dereetu sadomaat laiku & vietu miitingam.

Satikties visidealakais variants buutu zolituudee, jo man piektdienas dienaa liidz centram bez tiesiibaam braukt nu galigi negribas. Par laikiem piedavajat variantus - man ir pilnigi vienalga cikos.

Link to comment
Share on other sites

Zolitūde ir dirsā tālu. Mans variants - jūs mani savācat pa ceļam (dzīvoju ciematā zem nosaukuma Katlakalns, pāris km aiz Baložiem, kas reāli sanāk pa ceļam, braucot pa Bauskas šoseju). Vienīgā problēma - man pirms tam vajadzētu iepirkties utt, bet varbūt mēs varam iebraukt Bauskā RIMI?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...