Jump to content
GIGN Forum

Alhaholiķi Un Draudzība [ Filma ]


~Mazinjais~
 Share

Recommended Posts

INFO

"Ņemts no outlaw"

Draudziba...

Draudzība..2007 gada filma..Kura ir stāsts par diviem labākajiem draugiem alkaholiķiem..

Kā jau visiem zināms nestrādājot un pilnīgi neko nedarot naudu nenopelnīt, tā arī ir šī stāsta varoņiem, kuri dēļ alkahola var izdarīt jebko...

Filma ir veidota ar pēc iespējas mazāk teksta, un vairāk mūzikas! Tāpēc šo filmu skatoties ir jāieklausas mūzikā.

Filma ir balstīta uz patiesiem notikumiem.Par to kas īsti notiek mums apkārt...

Šajā projektā arī piedālas tepat ?Outlaw? lietotāji : asdfgfh un Knasais...

Made by :Studios Virtuve 2007

iisaak sakot, filma liek aizdomāties vai dzīve ir domāta priekš dzeršanas.... Jo cik zinu, gignaa gandriiz visi ir alhaholikji...

Downlad:

filer.lv [iespējams skatīties pa taisno (neovelkot)

.Torrent (from outlaw)

Paldies par uzmanību!

Link to comment
Share on other sites

Mazinjais...tev nav ne nojausmas, kas ir alkoholisms un, kas ir alkoholikjis. Kaa Tu vari rakstit, ka visi gignieshi ir alkoholikji ?? Tu kaut vienu pazisti no gign ? Te 80% gignieshi ir mazgadigie un domajams ar alkoholu nemaz arii neaizraujas. Man vnk liekas, ka Tev ir kaut kadas realas problemas ar alkoholu dzivee, ja shadi vari runat. Vai nu vecaki mil iedzert un tad tevi klapet vai arii kaiminsh vitaliks visu laiku kozz un pa naktim riiko scenas, vai arii vnk tu esi loxs un nesaproti, ka lielaka dalja cilveku zin mera robezas lietojot gradigos. Bet kaa viens gignietis teica I hope u die in car fire. Sajonara Mazinjais.

Link to comment
Share on other sites

Pilnīgi piekrītu, tur JAU ir jābūt līmnītim, kad saka to, kas nav patiesība tb "jo cik zinu visi GIGNieši ir alhaholiķi".

Rakstīt pamācies, vai arī tev vienkārši alkahols ir sveša lieta, tā pietiek neko vairāk neteikšu, cerams, ka tu esi sapratis ko esi uzrakstījis.

Tātad par filmiņu - citēšu moby "katrs pats izvēlas kā dzīvot".

Link to comment
Share on other sites

Jo cik zinu, gignaa gandriiz visi ir alhaholikji...

Gandriiz no kreesla nokritu :D Laikam macho ar Painu un paaris alus kasteem ko vinji nopirka Vaacija, braucot uz Wacken, lika Mazinjajam aizdomaaties ka sheit apgrozaas alkoholikji un visas citas ljaunaas buutnes :) Mazinjais, es saprotu, tu meegjini samazinaat alkohola tirznieciibu LATVIJAA... bet shaubos ka tev tas sanaaks.. Ir jau arii taas trakaakas lietas... piem. Sekss ar kuru nodarbojas gandriiz visa pasaule(kapeec gandriiz? tapeec ka ir arii impotenti), nodarbojoties ar sexu var saslimt ar HIV, AIDS un citaam ljaunajaam slimiibaam.... Iesaki outlaw trackera lietotaajiem,adminiem lai uztaisa vel kaadu labu filmu, bet galvanais lai fonaa skan Christina Aguilera - Fighter(cerams ka pareizi uzrakstiju uzvaardu)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...