kRi Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Tad man interesē kāda mārrutka pēc man par šo postu ir vārna? 2. tādā gadījumā topika autors saņēma vārnu par zagtas programmatūras popularizēšanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Tu esi pārliecināts, ka par to postu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 15, 2007 Author Report Share Posted July 15, 2007 Jā, jo tas ir mans vienīgais posts vārnas saņemšanas datumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 tapēc ka abi pēdējie posti neattiecās uz tēmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 (edited) Un naskuj tad ir tāda sadaļa SPAMS? Šeit iet viss , kas nav pieminēts citās foruma sadaļās izņemot debīlu reklāmu Edited July 16, 2007 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 tā kā samurajs jau nu toč nav īstais, kuram vajadzētu warnot par offtopiku, kamēr pats offtopiko 100reiz vairāk - warns noņemts. tāpat arī nedomāju, ka spama sadaļā tik nenormāli ahujenna jāseko līdzi topikam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts