d3ad_nOw Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Beidzot bija laiks kautko darīt un izdomāju izveidot kādu counter-strike karti un tapa šis mazais monstrs. Version: Beta 0.1 Filename: fy_lvs Author: MoRoN Maptype: CS > FY (Fight Yard) Available Weapons: All Weapons Theme: Village Time of day: Morning/Rainy Season: Summer Special Effects: None Recommended/Maximum Players: 9x9 Textures Used: Default and custom included Textures by Valve software(cs_havana,de_lvs,de_storm,torntextures,halflife) --------------------------------------- Terrorists tries to get village under they're control but CT has to stop mass destruct Terrorists: Destroy CT Counter-Terrorists: Destroy T, Stay Alive!!! Other Notes: Jump at crates to get over fence's. Download Nekas īpašs bet nu tomēr. Screen 1 Screen 2 Screen 3 Screen 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
staly Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 smuka mape !! tikai tas zhogs 3 screeenaa pa biezu!! jaiet iztesteet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Mazinjais~ Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 9.9999/10 Tieshaam izdevusies mape Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 (edited) game play neskatijos bet varu nosaukt kas nepatika teroru bazee tas fidel uzraksts ir spoguljrakstaaa tad vareji prasmigak nogriest chegivaras bildes t bazee lai nav puse(apskatisies sapratisi ) tie varti man neatgadina policijas barjaru bet parastus vartus nu vienkarshi nepatik uz vartiem uzraksts policijas barjera , tad tie zaljumi kas karajas no griestiem... vinjiem apaksha ir tada zhala svitra to ar varetu novakt , nepatik explozive kaste, man liekas vinja tur pie tam edienu kastem neiederas, tas pudeles varetu but iluzija lai nepinās vinjās kājas nu tas hotel uzraksts vispar neiederas taja videe EDIT: un vel ja uzlec uz mashinas t bazee tad sienas var redzet dalju mapes caur sētu EDIT: kaa iekshajaa pagalmaa nokluva tas mashinas? un vinjam ar ir nepareizi uzraksti... tie otrie varti ar ir tizli! un tas tunelis ar zaljumiem ir parak shaurs :@ vismaz es spelejot ar botiem nevareju tiem lohiem tikt garam... un vispar mape man besiii!! nez ko jus tur saskatat ka liekat 9! ne uztisits labi, ne game play pardomats. Edited July 15, 2007 by Sebis Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Pec skriiniem skatoties... Es mapi nemaz nevilkshu XD 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted July 15, 2007 Author Report Share Posted July 15, 2007 Šī karte vairāk ir balstīta uz izskatu, ne gameplay... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mev-Rael Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Ir ar ko stradat. Pec skriniem nevaru pateikt, ka ta ir skaista mape. Modeling: 6/10 Texturing: 5/10 Citu, ka cs player, nevaru pateikt, jo nespeleju uz mapes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted July 15, 2007 Author Report Share Posted July 15, 2007 teroru bazee tas fidel uzraksts ir spoguljrakstaaa tad vareji prasmigak nogriest chegivaras bildes t bazee lai nav puse(apskatisies sapratisi ) tie varti man neatgadina policijas barjaru bet parastus vartus nu vienkarshi nepatik uz vartiem uzraksts policijas barjera , tad tie zaljumi kas karajas no griestiem... vinjiem apaksha ir tada zhala svitra to ar varetu novakt , nepatik explozive kaste, man liekas vinja tur pie tam edienu kastem neiederas, tas pudeles varetu but iluzija lai nepinās vinjās kājas nu tas hotel uzraksts vispar neiederas taja videe EDIT: un vel ja uzlec uz mashinas t bazee tad sienas var redzet dalju mapes caur sētu EDIT: kaa iekshajaa pagalmaa nokluva tas mashinas? un vinjam ar ir nepareizi uzraksti... tie otrie varti ar ir tizli! un tas tunelis ar zaljumiem ir parak shaurs :@ vismaz es spelejot ar botiem nevareju tiem lohiem tikt garam... un vispar mape man besiii!! nez ko jus tur saskatat ka liekat 9! ne uztisits labi, ne game play pardomats. par uzrakstiem es zināju,nevienam neinteresē kad tev tā policijas barjera nepatīk,nevienam neinteresē kad tu ar botiem nekur netiec-neviens jau nespēlē ar botiem. Nelec uz mašīnas neredzēsi sētu. Tunelis ir piemērots nav jāskrien pa 5 reizē tad jau kāpēc netaisa ieejas durvis milzīgas? Var arī iet pa vienam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 (edited) Nelec uz mašīnas neredzēsi sētu. Tunelis ir piemērots nav jāskrien pa 5 reizē tad jau kāpēc netaisa ieejas durvis milzīgas? Var arī iet pa vienam. kads vel nelec uz setas :@ tew tagad vaidzetu izlabot tas kljudas nevis stastit kur nevar lekt ,kurus uzrakstus nevar lasit,kur nevar divata skriet un vai spelet ar botiem vai ne :@ netaisos taisit serveri, aicinat cilvekus lai iztestetu kartejo murgu ko kads izveidojis!!! Edited July 15, 2007 by Sebis Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Uzliec clip texturu un nevarēs lekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Galīgi nepatika! žogs biezs, lodes nevelk cauri kastēm textūras izstieptas - galīgi garām izskatās pārākā fragošanas mape - tikai viens "ceļš" citādi jau mape būtu smuki uztaisīta, bet kaut kā nav tas ko gribētos redzēt! vērtējums 5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enlightener Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Man patīk 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now