_Yu-Gi-Oh__ Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Šis ir domāts visiem tiem cilvēkiem, kam patīkt palīdzēt citiem bez maksas, vnk prieka pēc. Man ir nepieciešami 2 skripti. 1.) Galerija 2.) Statistika (lai uzrādītos dienas apmeklētāji/nedēļas un mēneša Pats svarīgākais, lai viņiem nebūtu nepieciešama mysql datubāze.... Lūdzu atstaukties visus nevis sūtīt uz googli... p.S pats ar jau esmu meklējis, bet tā īsti nav sanācis neko labu atrast... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 bez maksas, vnk prieka pēc. Man ir nepieciešami 2 skripti. 1.) Galerija 2.) Statistika (lai uzrādītos dienas apmeklētāji/nedēļas un mēneša Pats svarīgākais, lai viņiem nebūtu nepieciešama mysql datubāze.... Lūdzu atstaukties visus nevis sūtīt uz googli... p.S pats ar jau esmu meklējis, bet tā īsti nav sanācis neko labu atrast... sry par offtopic ja nav noslepums tad ka tu doma to izveidot bez sql ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted July 14, 2007 Author Report Share Posted July 14, 2007 Nu par galerijas izveidi bez mysql es šaubos, bet par statistiku es zinu, ka var izveidot bez mysql. Pašlaik ar ir viens skripts statistikas, bet tur man tikai uzrādas cik cilvēki ir bijuši lapā pavisam, bet man vajag dienā/nedēļā/mēnesī Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Domino, var uztaisīt galeriju bez SQL un beidziet taisīt quote iepriekšējam postam! EazyGallery_0.7.4.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 šeit Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Galeriju bez mysql VAR uztaisiit, apmekleejumus arii! normāla GalerijA šeit Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 vincister galerija vislabākā Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Bļeh, visu var bez SQL uztaisīt, tikai tad var pakārties tajā brīdī, kad ieraugi, cik vienkārši to ir izdarīt AR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now