okey32 Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 (edited) Sveix visi . (4ubriki,Mo4itaji un visi parejie ) Man tada prob. ar DC++ 0.986 Vispar nevaru Connekteties nekam caur dc ierubijis jav esmu vairakas reizes bet soreiz uz sava pasa nesanak . VBispar sharu sabazu 185 GB . Un Slotus ar sabazu . Sharu1 un Sharu2 kur download un nepabeigtajiem.. Bet hubus nesanak ielikt eju publik hubos caur dc++ bet vins rada apaksa ka adrese ir nepareiza . Meginaju rakstit ar roku no interneta ,bet ta vai ta nekoektejas .ar internetu ? kaspa problemu? HELP?? Warbut kadam bija tapat ? Firewalus atsledzu lai parbauditu vai ta nav vinu vaina !. itka nav es kautko opcijas nevareju sa4akaret ?.. Man uz datora ir parastais Windows Firewal un Zone S\Alarm + Nord Antivirus Edited July 12, 2007 by okey32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiTeWoLLF Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 . (4ubriki,Mo4itaji un visi parejie ) Man tada prob. ar DC++ 0.986 Vispar nevaru Connekteties nekam caur dc ierubijis jav esmu vairakas reizes bet soreiz uz sava pasa nesanak . VBispar sharu sabazu 185 GB . Un Slotus ar sabazu . Sharu1 un Sharu2 kur download un nepabeigtajiem.. Bet hubus nesanak ielikt eju publik hubos caur dc++ bet vins rada apaksa ka adrese ir nepareiza . Meginaju rakstit ar roku no interneta ,bet ta vai ta nekoektejas .ar internetu ? kaspa problemu? HELP?? Warbut kadam bija tapat ? Firewalus atsledzu lai parbauditu vai ta nav vinu vaina !. itka nav es kautko opcijas nevareju sa4akaret ?.. Man uz datora ir parastais Windows Firewal un Zone S\Alarm + Nord Antivirus Šitādām lietām nesu PRO,bet maybe kāds ERRORS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
okey32 Posted July 12, 2007 Author Report Share Posted July 12, 2007 (edited) Šitādām lietām nesu PRO,bet maybe kāds ERRORS! Kads Errors ? ne nu lab Sorry bet , Edited July 12, 2007 by okey32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Cik zinu ka nortons miil piegriest dc++ apskaties settingos vai nav nekur nekas piegriests.. protams vari arii pameegjinaat pamainiit settingos dc++ Active un Passive.. vienam no vienjiem jaaiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
alzitis Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Šitādām lietām nesu PRO,bet maybe kāds ERRORS! psc spamo,un spamo bezjegā! Noteikti ka ir kads Errors Link to comment Share on other sites More sharing options...
okey32 Posted July 14, 2007 Author Report Share Posted July 14, 2007 Wispar jav iecoleju bet neko itka neatradu ;( nevaru iedomaties kas pa prob . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumidors Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 pmaegini zini kaa no neta dabut tadu ka kipa vesels saraxts ar viniem un iekliec vinus ieks settings download / public hub list tur kur configure public hub list ieraxti tur sito "http://eradio.lv/hubi.config.htm" ceru ka deres .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Ctrl+Q dchub.hacker.lv:4012 pamēģini, tur nevajag šāri un slotus. un vispār iesaku revconnect. uzliksi tīru revconnect un moš ies, ja ne tad jāskatās kas to var piegriezt Link to comment Share on other sites More sharing options...
okey32 Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 JA atradu problemu !.. Nortons Bija so to piegrieszis .. Un vnk publik hubi negaja !. Pectam atsledzu nortonam to lietu un tad pameginaju ar roku un viss Oky Paldies !.. Nezin ka es to neiedomajos :superlol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now