Jump to content
GIGN Forum

Hmmzz.. Help ?

okey32
 Share

Recommended Posts

Sveix visi :D . (4ubriki,Mo4itaji un visi parejie :D)

Man tada prob. ar DC++ 0.986

Vispar nevaru Connekteties nekam caur dc ierubijis jav esmu vairakas reizes bet soreiz uz sava pasa nesanak :P.

VBispar sharu sabazu 185 GB . Un Slotus ar sabazu . Sharu1 un Sharu2 kur download un nepabeigtajiem..

Bet hubus nesanak ielikt eju publik hubos caur dc++ bet vins rada apaksa ka adrese ir nepareiza .

Meginaju rakstit ar roku no interneta ,bet ta vai ta nekoektejas .ar internetu ? kaspa problemu?

HELP?? Warbut kadam bija tapat ? Firewalus atsledzu lai parbauditu vai ta nav vinu vaina !. itka nav

es kautko opcijas nevareju sa4akaret ?..

Man uz datora ir parastais Windows Firewal un Zone S\Alarm + Nord Antivirus

Edited by okey32

:D . (4ubriki,Mo4itaji un visi parejie :D)

Man tada prob. ar DC++ 0.986

Vispar nevaru Connekteties nekam caur dc ierubijis jav esmu vairakas reizes bet soreiz uz sava pasa nesanak :P.

VBispar sharu sabazu 185 GB . Un Slotus ar sabazu . Sharu1 un Sharu2 kur download un nepabeigtajiem..

Bet hubus nesanak ielikt eju publik hubos caur dc++ bet vins rada apaksa ka adrese ir nepareiza .

Meginaju rakstit ar roku no interneta ,bet ta vai ta nekoektejas .ar internetu ? kaspa problemu?

HELP?? Warbut kadam bija tapat ? Firewalus atsledzu lai parbauditu vai ta nav vinu vaina !. itka nav

es kautko opcijas nevareju sa4akaret ?..

Man uz datora ir parastais Windows Firewal un Zone S\Alarm + Nord Antivirus

Šitādām lietām nesu PRO,bet maybe kāds ERRORS! :))

Cik zinu ka nortons miil piegriest dc++ apskaties settingos vai nav nekur nekas piegriests.. protams vari arii pameegjinaat pamainiit settingos dc++ Active un Passive.. vienam no vienjiem jaaiet :)

JA atradu problemu !.. Nortons Bija so to piegrieszis :D ..

Un vnk publik hubi negaja !.

Pectam atsledzu nortonam to lietu un tad pameginaju ar roku un viss Oky :D

Paldies !..

Nezin ka es to neiedomajos :superlol: :superlol: :superlol:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...