Champions! Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 (edited) Man personiigi ljoti iepatikaas, grafika baigi forshaa. Vieniigais fps taa pamazaak Patika tas, ka pie TeamRadio raada, kur tavs teammate atrodaas. Turpinaajums sekos... Edited June 9, 2004 by Champions! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 Ha ha, man padodaas, jau pirmajaa raundaa divus ar plinti novaacu (4:3 vai 4:2 hvz) Symb smuki hedaa liku, arii botiem sanaava paaris reizes. Arii atklaaju ka skannas ir maigaakas (laikam pieskannotas meitennu vajadziibaam ) Bet sameeraa labi, januvieniigi kaadsa veel speeleetu... apnika man ar botiem rumbaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 + Grafika ownz , boti speelee kaa chiiteri , skanjas efekti arii labaak patiik , radio messages rlziigaakas , kartes interesantaakas , skini iero4iem labaaki u.c. labas lietas - fps = zeeeems , ik pa laikam saak riktiigi lagot (man skjiet ka botu vaina) , inferno karte pa tumshu , cbblje tumsha atkal palikusi :/ ,cilveekiem skini ljoti liidziigi , gruutaak aimot u.c. kaitinoshas lietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEDA* Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 Skini ir vienkaarshi izcili, skanjas arii ir labas + de_dust2 tu juuties kaa iraakaa, jo viens T skins izskaataas peec sadama huseina + visaadas kastes klaaat visaas malaas piemestas, kas padara veel aizraujoshaaku speeleeshu, vispaar radaas pozitiivs iespaids.. Must try ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 Man patiik misijas. Eju ar lieliem soljiem uz priekshu. Tides forsha karte Link to comment Share on other sites More sharing options...
_FireStorm_ Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 peec 2h spealeeshanas nevareeju vairs atrauties ... viss izskaataas "so fresh & clean" vieniigi dazi ierocu skini taadi "lietoti" izskataas personiigi nejuutu fps izmainjas. ka bija 99 taa ari palika .. ja nu vieniigi smoke sameetaat, tad gan ielago Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 man atkal liekas, ka kartes ir gaišākas. tīkla spēlē fps ir augstāks nekā cs. forši, ka tagad var arī granātas no zemes pacelt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 Kkiilnieki maitas, vinni saka misijaas kautko taadu ''Theyr still in here'' nodeveeji taadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 Cerams, ka tiks spēlētas visas cz kartes, un nebūs kā ar cs, kur tiek maltas vienas un tās pašas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 man atkal fps zems bet misijas priecee - pusliidz interesanti - un tas ka zin kur katrs atrodas arii labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
_FireStorm_ Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 kartee de_sienna_cz 10vs10 reaalu galju var taisiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 (edited) Shitaa speele galiigi ierullee! Singleplayer misijas vispaar cool!!!! Kautkas taads vispaar nav bijis!!!! (taada veida misijas) un tas ir forshi, jo kautjas jauns! Ja veel serverii vairaak cilveeku naaktu tad vispaar buutu labi! Persooniigi man baigi patiik karte de_stadium_cz Vispar es ceru, ka shitaa speele nomainiis CS 1.6 P.S Cerams driiz paraadissies arii citi CS:CZ serveri! Edited June 10, 2004 by meniks Link to comment Share on other sites More sharing options...
dilerium Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 Oki doki.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 man viss iet pusliidz normaali. boti griezh, shodien pat viens bots airstripaa ar 5hs monsterkill. beidzot radio komandaas var redzeet kur kekss atrodas. skini ir ok, vieniigais ak nepatika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 Es arī ar AK neprecīzāk šauju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 man liekas (tikai liekas, ja liekas var sasisties ), ka recoil ir paaugstinaats, jo ar m4a1 arii bija gruutiibas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_FireStorm_ Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 mna tieshi otraadi liekas - saut palicis vieglaak ar ak... vienigi deagle nepatiik Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 shitaij speelei ir TERORU singleplayer misijas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 Nav. Terorisms ir slikts, tas nebūtu forši, ka terori uzvar visās misijās Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 toties ak taapat var no zemes pacelt un shaudiities Link to comment Share on other sites More sharing options...
spEEdy Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 nesaprotu, kpec tik maz cilveku spele? nafik spelet CS, kad ir CZ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 Hmm nu rlzz jau, cilveeku skin smuki smuki, ierochiem citi iesmird Skanjas normaalas, man liekas ka deagle preciizaaka, visu laiku hs man sanaak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 Man arii labaak patiik pa CS 1.6 Vieniigi manu miillo karti militiju paarveertushi liidz nepaziishanai Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippy Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 veel neesmu speeleejis , jo nesanaak uztaisiit to shortcut, bet peec visa shaa lasiitaa var spris, ka serveris labs un vajag atraak visas shiis probleemas atrisinaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 czero rulee . .tur nav ne ko pielikt , ne ko atnjemt protams ,ka taa ir gaumes lieta - negribi - nespeelee , bet peedeejaas dienaas esmu speeleejis tikai gign czero servaa , jo vienkaarshi taa lieta aizrauj. ljoti pievelk arii single player, jo beidzot tiek pieprasiits nogalinaat ar retaak izmantojamiem ierochiem un tu vari salikt komandu par savu "naudu" ar speeleetaajiem ar attieciigiem parametriem , piem. officam njemt playerus , kuriem ir augsts bravery un tuvciinjas ierochi . . . potom prodigy kartee njemt chelus ar m4a1 un mok pat 1 snaiperi ar mazaaku bravery etc. prieks, ka vairaakas jaunaas kartes ir indoor ... manupraat taadas tieshaam truukst CS'aa un vecajaam karteem ir pieshkjirtas vairaakas forshas jaunas tekstuuras. (kaut gan man jaunais aztec peec kraasaam atgaadina veco no pirmajaam CS versijaam ) Ierochi arii ir detalizeetaaki . . vairaak poligoni , bet liidz ar to mazaaks fps bet tur var liidzeet prosto labaaks PC. Arii jaunaas skanjas ir tiiri labas. Radio skanjas beidzot nomainiitas (vecaas jau saaka piegriezties) par gameplay runaajot - pieci ar krustu Turtle Rock par taadu fiichu kaa granaatas uzcelshanu no zemes. man speeleejot gign'aa vairaakas reizes sanaaca, ka ir taada situaacija, kuraa noderetu kaads flash un tieshi turpat no viena chela uzcelju 1. un no blakus chela 1 HE un esmu atkal formaa. Patiik , ka Zem radara raada tavu atrashanas vietu un arii pie text message'em un RADIO komandaam raada teammate'a atrashanaas vietu. Koro4 tas taa . Sanaaca mazliet garaak nekaa gribeeju , bet nu , kam nebija slinkums ties izlasiija . Mans resumee - Speeleejeit CS:CZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now