GuskiS Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 nu karoch es gribu ka lai ir ka gign ka edite postu apakshaa paradas laiks kura edits bet man neparadas ko lai daru? ja kads nesaprata reku bildite Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 IPB man liekas bija tāds prikols - parādīt vai nē, ka esi editējis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted July 12, 2007 Author Report Share Posted July 12, 2007 nu droshvien bet ka aktivizet? es izmeklejos visu admin cp neko neatradu jakas man ir kads 2.1 ipb Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 vot nav man nekur tagad pie rokas uzinstalēts IPB, bet nejau CP jāmeklē, bet gan editējot nelaimīgo postu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted July 12, 2007 Author Report Share Posted July 12, 2007 kaaa shot vietu saprast? es kad editeju man nekas neparadas nekads datums,nekads niks kas labojis pat neparadas ka vsp editets help kads ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 aj tad laikam pagaidi kad kāds cits atbildēs, bet esmu gandrīz pārliecināts, ka editējot pie kautkādām opcijām vari norādīt (tikai jābūt Moderatoram vai augstāk), parastie jūzeri kad editē, tad uzrāda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted July 12, 2007 Author Report Share Posted July 12, 2007 nope vsp nekas neparadas reku screen un parastie memmberi ar edite nekas neparadas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now