XekToR Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 I will be .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuke Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 Duudas jau tur lidzi noteikti nemt nedriikst tur bus vienai dudai 20 bebri virsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 Palasiijis takaa es buutun un sapratu ka man arii gribaas tikt uz to tusu ceru ka dream un free nekljuus paaraak resni un panjems mani liidzi cerams ka tiksimies jo gribaas man taksh redzeet tos kexus kas te tik brashi uzturaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 nu taa.. jau tagad puishi domaa kursh mani vediis uz kuldiigu .. labakajam piedavajumam 100% pieteikums garanteets Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 klau, negribas lasit cauri visam shim murgam, bet jautajums vai nevar visu organizet no 5dienas liidz 7dienas vakaram... ne visiem brivdienas ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 tas ir 5dienaa 6dienaa 7dienaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 no 5dienas liidz 7dienai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 Saak schobiities tas vai es tieku man itkaa tajaa laikaa buus citur tuss, bet nez vai tikshu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 26, 2004 Author Report Share Posted June 26, 2004 Es domaaju ka peec kaadas nedeeljas vareetu saakt topiku par satikshanos. Ir tak po cik cilveeki brauks - lai tik zin cikos iet autobusi. satikshanaas vieta gan jau ka buus autoosta. Es taas nedeeljas saakumaa ieshu pirkt biljeti (mosh kaadam citam arii varu nopirkt) (edited) Eh, nu karoch, tie kas nevarees Riigaa nopirkt biljetes uz piektdienu autobusam uz kuldiigu tad lai izdomaa kaa vinji vinjas citaadaa veidaa vareetu dabuut. (jo aatraak vinjas tiks nopirktas jo labaak) Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 ui blje es ne to menesi kalendara palureju, domaju ka nedeljas vidus Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 ja kas , btw , No jelgavas aii iet autinsh uz kuldiigu (ja kaads nedabuu biljetes) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 nu tad es arii braucu par 90% Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant- Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 Es ar laikam braukshu... Jadabuu naudinja krediits... Kas iisti buutu jaanjem liidzi ??? -Nauda -guljammais ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 ar guljamo buus taa kaa buus ! 2 buudinujas pa 4 gultaam katraa ! man noteikti buus liidzi telts! panjemiet guljam maisus vai teltis un tad jau guleet varees, ja gribees ! Nauda jaamaxaa NAV, un teerinjiem katrs pac njemiet liidz, ja jau nebuusiet sapirkushi visu prieksh pasaakuma ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 (edited) oo ja ant brauc tad es arii braucu [edit] man ir no omammas laikiem telts bet dziivot un uzcelt var vel Edited June 27, 2004 by ExtraOrdinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 a kur taa shtelle , ka jaabrauc ap to laiku uz sereenu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 oi blja pareizi...psc un rally kurzeme arii ja tas nebuus ... suudiigi nevar kaadu nedeelju vai divas veelaak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 27, 2004 Author Report Share Posted June 27, 2004 nekaadaa gadiijumaa... peec tam ir fear factory koncis tallinaa uz kuru es braukshu... lai paliek 9-11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 fear factor koncis? oho, tas ir jaaredz tik tiko visu saorganizeeju ar senchiem, man darbinju kas bija jaadara ir atlikts un es tieku .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 cmdr tas no 18 gadiem Ja nu vieniigi tev 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 heheee somija paarcelta uz juulija beigaam bet kaa tur kuldiigaa vai kur tas notixies ar ralliju ? 9-11 ir rally kurzeme laiks tur kautkur tuvumaa nav kaads dops vai kautkas taads ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant- Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 oo ja ant brauc tad es arii braucu [edit] man ir no omammas laikiem telts bet dziivot un uzcelt var vel Eu ExtraOrdinary Es tevi paziistu Zini, kas tusinjaa butu labi? Lai piemeeram nesanaak taa, ka kaads (vienalga kas) seezh odinoshkaa un nav ko dariit Liepaajnieki uz Kludiigu? Moshk varam satikties kaads no Liepaajas kas veel brauc uz Kuldiigu un tad kopaa! Varu savu mob. ari iedot [6083086] ! chuvax??? Ja tu brauc - braucam kopaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 (edited) Zini, kas tusinjaa butu labi? Lai piemeeram nesanaak taa, ka kaads (vienalga kas) seezh odinoshkaa un nav ko dariit tas buutu man domaats vai eem vispaar ? [edit] ant- has been private messaged Edited June 28, 2004 by ExtraOrdinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant- Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 tas buutu man domaats vai eem vispaar ? Da ne ko tu! Gribu vispirms zinaat no kurienes tu un kas tu thats all! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 (edited) nu karoch tad me un ant itkaa brauc arii bet cmdr tu tad arii ?? mosh var reizee tur aiziet un vispaar cik tur maksaat taas biljeetes vareetu ? + *jaanjem liidzi rijamais ?[cik daudz?] *pikjis *kaa no taaa gala kas tur whateva kuldiigas autoosta vai kas kaa tur taalaak tiks ? + es varu bumbu panjemt lai fun velviens edit mans mob 9586419 Edited June 30, 2004 by ExtraOrdinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts