Evanescence Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Kaads LuudzuVareetu Leeni Un Skaidri IZskaidrot Kur Jaiet Lai Vareetu Dabuut Taa Lai Tavaa Web Var Pieregistreeties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 vnk japieregojas bet maybe tew ir ta pati problema kas man ka uz e-pastu neko neatsuta un nevar pabeigt regisresanos adminam ir jaaptiprina Link to comment Share on other sites More sharing options...
MR. Userbar Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Te skaties ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evanescence Posted July 10, 2007 Author Report Share Posted July 10, 2007 Jaa Man Taa IR :sad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evanescence Posted July 10, 2007 Author Report Share Posted July 10, 2007 Man Ir e107 Link to comment Share on other sites More sharing options...
loxinjsh Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Zinu to, kad kāds reģistrējas viņam parādās texts, kad aizsūtīs uz e-pastu kko tur, bet tālāk, kad tas nav izdevies un viņam jāsazinās ar saites administratoru..... Nu apstiprināt viņu vari tā: 1.Ieej Admin area 2.Paņem Users un tur tev parādīs cilvēku kurš ir mēģinājis piereģistrēties.... 3.Atver pretī tabulu šim cilvēkam un paņem Active... Tad viņš būs reģistrējies un tur pat vari viņam uzlikt pēc tam attiecīgu klasi...[pie pa adminu utt] Bet nu atklāti es pac ar gribētu zināt kā var uzlikt, lai uzreiz varētu ielogoties, lai nev jāgaida kamēr admins kādu apstiprina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Nu apstiprināt viņu vari tā: 1.Ieej Admin area 2.Paņem Users un tur tev parādīs cilvēku kurš ir mēģinājis piereģistrēties.... 3.Atver pretī tabulu šim cilvēkam un paņem Active... Tad viņš būs reģistrējies un tur pat vari viņam uzlikt pēc tam attiecīgu klasi...[pie pa adminu utt] Bet nu atklāti es pac ar gribētu zināt kā var uzlikt, lai uzreiz varētu ielogoties, lai nev jāgaida kamēr admins kādu apstiprina... nu karoch ieej http://localhost/e107_admin/prefs.php labaja vai kreisaja puse samekle User registration/posting un tad atrodi New user verification method If 'Admin Approval' is selected, it is recommended that you enable email notification on user signup here. un tur uzliec No Verification easy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now