piekuns1 Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 ka var dabut ta pat ka cs.BAGEM.lv ka granatai spragsot cilveks aizlido flesham cilveks kliedz un smoke granate nemaz nav ar dumiem bet tada zalja kura samazina cilveka kustibas atrumu ja tada tiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
MelfisS Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 (edited) Nezinu vai izstais -- >> Ja kas nesen jaw bija sads topic kur prasija par tam smoke Edited July 10, 2007 by MelfisS Link to comment Share on other sites More sharing options...
piekuns1 Posted July 10, 2007 Author Report Share Posted July 10, 2007 Nu ok ar smoke taka butu bet ta ka dranata kad uzspragst tad aizlido un kad falash tad kliedzieni vai ari sarkans flash! Ka to dabut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MelfisS Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Un luuk ir krasaini flashbang TE Bet par he neko neatradu pameigini pameklet amxmodx.com varbut kautko atradiisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 taks neesi azis, ieej amxmodx.org sadala plugins (ja esi galigs daunis tad tas links ir labaja mala, zem downloads) un sameklee visu ko gribi, vis forsak butu ja search setingos uzliktu cs pluginus tikai lai parada, un tad no tiem izveleties tos uber pro ko gribi ps neieteiktu parcensties man kopa ir 31 plugins un neesu apmierinats, jo iestajas neliels lags del tiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
piekuns1 Posted July 11, 2007 Author Report Share Posted July 11, 2007 un sameklee visu ko gribi, vis forsak butu ja search setingos uzliktu cs pluginus tikai lai parada, un tad no tiem izveleties tos uber pro ko gribi ps neieteiktu parcensties man kopa ir 31 plugins un neesu apmierinats, jo iestajas neliels lags del tiem Bljad nes ko es dariju amxmodx tos krasaunos flas es atradu bet es gribu ka iemetot to flas otrs sak brekt ir skanja un par He es izmeklejos daudz pluginu parbaudiju bet neatradu nevienu ja piemeram uzsprakst tad aizlido pretinieks nevies stav uz vietas un nokrit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now