HandY Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Es esmu idins un neko nejedzu no servera configiem Vai kads varetu iedot man tos kodus visus lai serveris butu norm + vel lai nelagotu! P.S Mekleju jau bet Neh... neatradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Ja neko nejēdz, tad mācies. Viss. Kādus vēl konfigus vajag? Default ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loxinjsh Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Ja tev PC ir mēsls un nets velkas kā gliemezis, neceri ka kādreiz būs normāls servers... Nu es vismaz daru tā - pie shortcut to hlds.exe rindiņā pie target pierakstīju -pingboost 2.. Neatceros kur bet dzirdēju ka cw serverim vaig 3 un parastam vaig 1 vai 2....Varbūt palīdzēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
HandY Posted July 10, 2007 Author Report Share Posted July 10, 2007 man pc ir 512 ram 1.61ghz nets ir 2mb/s tas ir norm ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
loxinjsh Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 (edited) nu ja upload 2mb/s tad jau labi......da download tad nekas labs nesanaaks... Edited July 10, 2007 by loxinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
HandY Posted July 10, 2007 Author Report Share Posted July 10, 2007 man upload ir no 1mb-1.7mb/s tas ir norm ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
loxinjsh Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 nu blja skaties kā būs...ta hvz kā tev ies....nu katrā ziņā pēdējam sūdam nevajadzētu būt..... saliksi kkādus hujovīgus pluginus, tad vari nešaubīties pa lielākiem lagiem.... nu jā....MĀCIES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
php><php Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Pec tavas runas un avatara točna varu teikt ka tu esi id..š ,nem lasi macies mēģini ,bez pūlēm nekas nenāk !!!!! Mācies pareizi izveidot addons + web saitu mācies nokonfigurēt pc , lai viņs izmanto hdd 50% ka ramu + lai mazāk bootus laiž un miers !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now