Jump to content
GIGN Forum

Vairāki Serveri Uz 1 Hosta

Recommended Posts

lol.oo.lv:27015

lol.oo.lv:27016

lol.oo.lv:27017

šitā vairāki serveri katrs no sava kompja

Palīdziet lūdzu !

Jaaa var

Tb sakarigi raxtit iemacies man swaki pielec ko tu gribi vispar

ko tad es tew varu palidzet tu zini tagat ka var un viss

Reven tu nesaprati domu dzeks grib vienādu hostname uz vairākām Ip adresēm. Man liekas ka tā gan nevar...

Ja buutu uz vien PC varētu bet uz dažādiem gan nē... pamēģini mo6 lol2 lol3 u.t.t tas 100 prc strādās...

lol.oo.lv:27015

lol.oo.lv:27016

lol.oo.lv:27017

šitā vairāki serveri katrs no sava kompja

Palīdziet lūdzu !

Ar Linux un Smadzenēm man liekas ka tas ir izdarāms, bet tev jau nav Linux, par smadzenēm nerunājot...

Diemžēl jūs neko neziniet tad nerunājiet ! , lai izveidot šo funkciju jums vaig rooteri kuram nokonfiguret portus un tad būs lol.oo.lv:27015 ol.oo.lv:27016 ol.oo.lv:27017 ol.oo.lv:27018 un ta vari pat darīdz lidz 50 tikai tev tad vaig 50 serverus :D taka vot atbilde ir topick cloase please :thumbsup:

Labs jautājums atbilde sekojoša

1 wo*.lv neizmanto datorus viņi izmanto speciālus serverus un tie serveri visi kas viņiem ir atrodās serveru telpā.

2 jā tu vari datorus saslēgt kur vien vēlies tikai tad tev jāpērk interneta kabelis.

Piemērs rooteris stāv 1 stāvā un tev internetu vaig arī 9 stāvā tu pēr kabeli un velc no 1 uz 9 stāvu .

4i*.lv arī ir rooteris kas savukār samazina arī vīrusu uzbrukumus un hakeru .

Īstenība risinājums elemtārs ......... smadzenes & linux & resurss

mana sistēma .....

stāv 6 serverdatori ..... pirmais strādā kā routeris, jo uz viņa stāv FW, kas regulē visu pasākumu, tai skaitā arī veic automātisku dropu un banu, hack mēģinājuma gadijumā .......

Tātad pc1 saņem connectu .... attiecīgi pēc porta viņs connectu pasūta tālāk uz attiecīgo kasti, kur stāv attiecīgais serveris, kam kā izejošais ports ir izvēlētais ports .... bik sarezģiti maybe uzraxtiju, jo man temperatuura 39, bet nu sistēma tāda ....

man viss griežās tikai un vienīgi uz gentoo 64 bit

Edited by niker444

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...