SuperRembo Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Ja lade no Wap sakas auto install parasti, bet ka man saja gadijuma rikoties ? Noladeju ir paris ZIp un dazi RAR faili datora, ko darit talak ? Nevelos risket ar meginajumiem uz dullo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Kads tev telefons nu man ir SONI ERICSON K550i karochi es daru taa piesledzu teledonu ar kabeli kalt datoram un tos zip un rar failis ieladeju telefona !!! kautkada mapiite pienemsim SPELES kadd esi sakachajis tad izrauj ara vadu un ej caur telefonu uz savu mapiti speles kur esi parsutijis failus un tur buss IELADET un viss kartiba ja nav tad nezinu es dalos ar pieredzi no SONY ERICON nezinu ka citiem telefoniem ceru ka palidzeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 7, 2007 Author Report Share Posted July 7, 2007 nokia n95 Vienkarsi te ir vel dazi zip, vecais nokia zip formatu neatbalstija un velak pat izdzest nevareja luka no mobila, pat ja bij no wap. A sim zveram es nezinu kadi arhivu atblasti zip rar utt vai ari unrar vajag pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 tos zip un rar failus parsuti !!! un viss nevajaga atzipot uz kopja tadi kadi vini ir un parsuti neaiztiec vinus un viss buss gartiba tavs telefons vinus atpazit taa pat ka mans !!!! tikai parkope vinu uz telefonu nearhibejot pa celam vnk rar-->rar saproti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 7, 2007 Author Report Share Posted July 7, 2007 Pameiignau http://yy.lv/download.php?f=54700 sadas te game velos iebazt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 (edited) Man ir SE k510i. Rar failus uz PC atraroju (un .zip atzipoju) un tad tos .jar/.jad failus pārsūtu caur kabeli uz mobilo un lieta darīta. Nekādus .rar uz mobilo nesūtu. UN, BĻEĢ, LŪDZU IEMĀCIETIES RAKSTĪT! Edit: Kā jau doGY teica, tad uz mobilo es sūtu instalācijas failu, nevis pašu spēli. Edited July 7, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 doooh.... vajag pashu instalaaciju caur usb vai pocket bluutuu suutit uz telefonu nevis kkadus failus vai pashu speeli INSTALAACIJU Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 *.jar failus jāmet virsū (kaut vai atmiņas kartē) telefons tos vērs vaļā tā nav nekāda instalācija, bet Java Arhīvs kurā ir spēles faili, kurus spēlēšanas laikā telefons atkompresē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 tā nav nekāda instalācija, bet Java Arhīvs kurā ir spēles faili, kurus spēlēšanas laikā telefons atkompresē Tieshi to es meginaju jums pateikt vnk man nekad nava jega labi sancis ko paskaidrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now