Jump to content
GIGN Forum

Tekken 5 + Em ? Help!.

okey32
 Share

Recommended Posts

Sveix GiGn ...

Vispar vēlējos jautāt par tekken5 ?

esmu Meklejis bet ta ari nekad nedameklesjis tos emulatorus sakara ar tekken5

un visas fi4as :D ..

• Tekken3 es palaidu uz emulatora ps1 bet ta bija bernu spele :D !..
  • Bet no ps2 emulatora es neko nesajedzu :D

Kadu man emulatoru vaig un kadus bijosus un ka nokonfiguret . :P

Butu Labi ja kads gudrs cilveks varatu atklat sito lietu ;D

+ es jav esmu novilcis Tekken 5 no outlaw !..

HELP!..

Ja neko neizi, ta labak nespamo te savas stulbas gudribas.........

Tedy velak pa skype vai Xfire Pm me kautko pastastisu.........

Edited by Dj_Ali

Lai tadi asprasi ka tu to neuzinatu, pa4akarejies 3h ar ps2 emulatoru, tad saliec konfigus pasai spelei, un visss ies

(Nu var teikt viss) Man Tekken 5 aizgaja bez 2 pogam.........

Nu veči ! es varu pastāstīt, ja jums vajag !

Tātad ej uz šejieni un novelc PCSX2 0.9.2 Installer ! ieinstalē to ! tad ej uz šejieni un samelklējiet spēli un atsties pēc krāsāv vai ies !

šajā gadījumā tā spēle ir Tekken 5, varat redzēt ka tekken 5 ir "Ingame You can get through menus, intro cutscenes / videos, and see ingame graphics, but either due to graphical bugs, crashes, un-resolved errors, you can't play through the entire game." un "Intro

The game will show 2D logos, or video, but will not get into menus. This could be one screen, or 20, but won't show much." ! labi iespējams varēsi paspēlēt tekken 5 (nekad neesmu emulējis, tāpēc nezinu) ! labi tagad ej uz http://rapidshare.com/files/12189663/PCSX2...S___PLUGINS.rar , novelciet to rar failu un parole ir Balubin ! tagad izvelciet no rar faila ārā tikai mapi bios ! tad dodaties uz C:\Program Files\Pcsx2\bios un tur iekopējiet visus failus kas ir tajā bios mapē(kuru atrarojāt) tur ir jābūt: SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.BIN : SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.EROM : SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.MEC : SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.NVM : SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.ROM1 : SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.ROM2 ! kad esi iekopējis tad ej uz C:\Program Files\Pcsx2\pcsx2.exe un kad redzi tādu zilu logu tad zini ka tev šitais emulator darbojas ! labi tagad dari to kas būs rādīt nākamajās bildēs !

Tas arī viss ! jauku spēlēšanu !

:( tad nāksies gaidīt versiju PCSX2 0.9.4 ! un tik drīz laikam vēl nebūs :(

Sk. znacit nekas nesanaks :thumbsup: nu nekas bet pasaki ko tu spele un ja var tad PM me kur novilk vai ari torrentu kur meklet ko realu :D

Sry man šon nebij laika skatīt cituas tēmas ! nu vari pameklēt www.monova.org vai www.mininova.org ! tur var dabūt ps2 spēles ! nu es uz to ps2 emulatora tagad neko nespēlēju !

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...