.TheNobody^ Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Sveiki. Es vēršos pie jums ar sāpošu sirdi. Man apnika SH serveris,domāju-jauztaisa PUB! Nu viss ok,souni ir visvajadzigais ir BET ir viens LOTI LIELS BET! SERVERIM NAV /rank,/top15 un visi tie /me,/hp nu vnk ZB! Cik stundas jaw cilveki nav mocijushies.Nekā AMXMODMENU neiesakat,gljuks problema kkur citur!Ludzu palidzat.! Ar cerībām Link to comment Share on other sites More sharing options...
.TheNobody^ Posted July 6, 2007 Author Report Share Posted July 6, 2007 Palīdzat plz,Un neiesakat man ludzu amxmodmenu!Jebkursh kursh palidzes nosveetii6u Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Ar sāpošu sirdi :D Bet visā visumā - Pārliec vienkārši AMX - Visam pēc tam vajadzētu iet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.TheNobody^ Posted July 6, 2007 Author Report Share Posted July 6, 2007 :D Bet visā visumā - Pārliec vienkārši AMX - Visam pēc tam vajadzētu iet... Neko citu nevari ieteikt? Vnk. pie servera taisishanas ir pagaju6as grandiozas stundas vnk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Grandiozas vai parastas, bet ja nopietni taisa serveri - paiet viņas. Nope. Neko citu nevaru ieteikt - nav ne jausmas kas tev tur ir. Visticamāk ka ja tu apskatītos konsolē tev parādītu kaut ko kas tev trūkst ( izmestu errorus pāris nesvarīgus ) un dēļ tā arī tev tā ir kā ir. Pārliec AMX. Vai arī meklē konsolē kas tev trūkst.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MelfisS Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 (edited) Es tev ieteiktu izdzest visu addons mapi un ielikt Sito . Tur jaw ir viss pat skanas tikai ta teev pluginus vajadzes likt bet ta viss tur jaw ir Tev tikai buss jaieet amxmodmenu un viss jasaliek Edited July 6, 2007 by MelfisS Link to comment Share on other sites More sharing options...
metrinjsh Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 lol, vnk panjem tad to veco addons mapi saglabaa kkada cita mapite , kjipa un ja velak gribeesi atkal sh mod serveri- tad tad varesi taisit to vnk ieliekot to iekshaa... tachhu, ja velies lai tev pasham buutu visi stati, tad kjipa tev bus stati, vnk novelc no www.amxmodx.org majas lapas zem download kjipa amx mod x un tad ieienstal un stati bus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 (edited) C:\CounterStrike\cstrike\addons\amxmodx\configs Iekopē šito stats.ini ;Generated by Stats Configuration Plugin. Do not modify! ;Variable Description ShowAttackers ;Show Attackers ShowVictims ;Show Victims ShowStats ;HUD-stats default SayRankStats ;Say /rankstats SayRank ;Say /rank SayTop15 ;Say /top15 SayMe ;Say /me SayHP ;Say /hp ShowBestScore ;Show Best Score SayReport ;Say /report Man izskatās šādi! ! ! Tad ja vēl nav tad aiziej atkal uz C:\CounterStrike\cstrike\addons\amxmodx\configs Atver amxx.cfg Un atrodi šito rindiņu .... // Rank mode // 0 - by nick // 1 - by authid // 2 - by ip csstats_rank 0 Paskaties vai tur ir RANK by nick ja nav tad uzliec 0 Ja tur viss ir tad ieej C:\CounterStrike\cstrike\addons\amxmodx\data un atver WinCSX Un tad pasaki kas uzlec kad ver vaļā? Edited July 6, 2007 by ChiganS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now