Jump to content
GIGN Forum

Mūviji Lago


staly
 Share

Recommended Posts

Tas kaut kaadaa veidaa atkaraajas no kompja iekshaam. Uz vecaa kompja man arii lagoja kvalitatiivie moviji, uz jaunaa probleemu vairaak nav. Pameegjini uztaisiit kompim restartu, un tad veert valjaa tos movie ar kaadu mazaak eedeliigu programmu, piem. MPC, VLC, Winamp... Vajadzeetu paliidzeet. ;)

Link to comment
Share on other sites

Tā ir daudziem, man arī dažreiz, uzskatu, ka tā ir tikai pc vaina! Personīgi es daru tā, vai nu atveru divus video uzreiz un tad pirmais noiet labi, otram arī vajadzētu iet normāli! Nu varbūt tas tikai man tā ir, bet pamēģināt tu vari!

Link to comment
Share on other sites

ja slikti sakompreseets video formaats tad arii uz leenaakiem pc vinsh raustaas.esmu piemeram uz sava skatiijies hdtv filmas-vis zajebis.vispar raustijushies man ir tikai eziic muvijs un abi divi rusty makslasdarbi.cmovies esmu skatiijies arii muvijus ar lielaaku rezoluuciju un bez probleemaam.

Link to comment
Share on other sites

man raustaas tikai ar winamp. mosh tev daudz viirusi... jo man saakumaa ar neraustiijaas. tad ilgaaku laiku kompis tika aizdirsts ar viirusiem un tagad raustaas winamp. videokarte maneejaa vispaar sux (geforce4 4000mx). paareejais - p4 2.4ghz un ram 768mb. eziisha muuvijs man neraustiijaas ar windows media player.

P.S. eziisha muuvijs baigi labais!! HQ textuuras 4ewer!!

Link to comment
Share on other sites

viens variants - video karte nespēj pavilkt izšķitspēju, tad vēl vari mēģināt caur kādu dvd spēlētāju. pats vlc ir pilns ar kukaiņiem un šad tad met ārā kļūdas tākā uz viņu 100 % nevar paļauties. + izsūc pašu kompīti uzmanīgi, lai sāk svaigāk domāt..

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...