staly Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Kāpēc man gandrīz visi Mūviki lago , video karte ar nav sliktākā GeForce 5500 256 MB! please palīdzat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Izšķirt spēju uzliec mazāku.. Man tas pats bija, kādreiz, mazāku izķirts spēju uzliku un viss čiki bumbās Link to comment Share on other sites More sharing options...
staly Posted July 4, 2007 Author Report Share Posted July 4, 2007 ne jau taisot mūvijus , ebt skatoties ko citi uztaisījuši! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmed Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Normālus mūvikus , vai kaut kādus latviešu pa vienu dienu taisītiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
staly Posted July 4, 2007 Author Report Share Posted July 4, 2007 ar tas 500 mb mūvijs ko macho pie seis ija ielicis tas ari lago !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Winamp vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
staly Posted July 4, 2007 Author Report Share Posted July 4, 2007 gan vlc gan media player!! ps vai nevajag kaut kādu k-lite kodac pack? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Tas kaut kaadaa veidaa atkaraajas no kompja iekshaam. Uz vecaa kompja man arii lagoja kvalitatiivie moviji, uz jaunaa probleemu vairaak nav. Pameegjini uztaisiit kompim restartu, un tad veert valjaa tos movie ar kaadu mazaak eedeliigu programmu, piem. MPC, VLC, Winamp... Vajadzeetu paliidzeet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
staly Posted July 4, 2007 Author Report Share Posted July 4, 2007 (edited) restart neko nedeva mabe vjag k lite? caur winam iet bet nedaudz lago! Edited July 4, 2007 by staly Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 mūvijs nevar lagot un video skatīšanai svarīgāks ir procesors un RAM nevis videokarte Link to comment Share on other sites More sharing options...
staly Posted July 4, 2007 Author Report Share Posted July 4, 2007 Man ir 1.5 GHz un 512 MB maz laikam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Tā ir daudziem, man arī dažreiz, uzskatu, ka tā ir tikai pc vaina! Personīgi es daru tā, vai nu atveru divus video uzreiz un tad pirmais noiet labi, otram arī vajadzētu iet normāli! Nu varbūt tas tikai man tā ir, bet pamēģināt tu vari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 ja slikti sakompreseets video formaats tad arii uz leenaakiem pc vinsh raustaas.esmu piemeram uz sava skatiijies hdtv filmas-vis zajebis.vispar raustijushies man ir tikai eziic muvijs un abi divi rusty makslasdarbi.cmovies esmu skatiijies arii muvijus ar lielaaku rezoluuciju un bez probleemaam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 man raustaas tikai ar winamp. mosh tev daudz viirusi... jo man saakumaa ar neraustiijaas. tad ilgaaku laiku kompis tika aizdirsts ar viirusiem un tagad raustaas winamp. videokarte maneejaa vispaar sux (geforce4 4000mx). paareejais - p4 2.4ghz un ram 768mb. eziisha muuvijs man neraustiijaas ar windows media player. P.S. eziisha muuvijs baigi labais!! HQ textuuras 4ewer!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
staly Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 jābet tev cik GHz un cik man GHz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny-child Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Winamp man lago , WMP nelago ! Tad es nez, kas tev.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend~DoGG Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 es agraak dariju taa palaizhu vinju lai aiziet liidz galam un tad skatos otru reizi tad nelago bet tagad man jauns kompis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazgo Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 viens variants - video karte nespēj pavilkt izšķitspēju, tad vēl vari mēģināt caur kādu dvd spēlētāju. pats vlc ir pilns ar kukaiņiem un šad tad met ārā kļūdas tākā uz viņu 100 % nevar paļauties. + izsūc pašu kompīti uzmanīgi, lai sāk svaigāk domāt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now