Jump to content
GIGN Forum

Xpango


mex
 Share

Recommended Posts

Hmm ! ir daudzi veidi kā var tikt pie kārotās dāvanas no xpango ! bet viņi ir pielaiduši divas mazas, bet ļoti nozīmīgas kļūdas! un turklāt es esmu atšifrējis veidu kā var ātri sakrāt tos credīt punktus bez nekādas maksāšanas (izmantojot tās divas kļūdas) ! Lai varētu uztaisīt tutoriāli, man vajag sarakstu kurā būtu rakstīts UK dzīvokļu vai mājas adreses ar visu postcode ! Man agrāk bija kredīt karšu info kuru dabūju no uncroft foruma (tur bij raxtītas šitās adreses) bet tagad uncroft ir down ! Lūdzu kāds cilvēciņš iedod man tādu listi šite forumā, jo kad taisīšu tutu jums ar tās adreses būs vajadzīgas ! Nu vienkārši iedo kāc linku vai pašu listi vai kā savādāk, un tad es uzmekošu tutu ! UZMANĪBU šitais tuts nebūs tāc pac kādus es visos forumos redzu. proti: reģistrējaties uz manu refferal ID un būs ok ! Nē šitais būs īsts un pamācoš tuts ! pietiks te vāvuļot savādāk neviens vēl nelasīs :thumbsup: !

Edited by mex
Link to comment
Share on other sites

:( diemžēl šitā liste ir savādāka nekā man bij ! tur bij UK te ir US, CA un UK , bet UK tur ir tikai viens ! Bet vienalga paldies ! Iztestēšu vai iet ja ir vairākas vienādas adreses !
Link to comment
Share on other sites

Oi ! būs neliela aizķeršanās ! Tie kretīni mēģina mūs apmuļķot parādot offeram nepareizu info: Simply Sign-up for a 14-day, No-Obligation Free Trial to LoveFilm and receive a Credit! a ieeju pildīt offeru, a tur nemaz navar regoties 14 days bez free trial (+saucās free trial par kuru ir jāmaksā) ! Tāpēc kāc saprotoš cilvēks nāk lūdzu man palīdzēt ! skype: marcitisybzb , e-pasts: [email protected] vai e-pasts: [email protected] !

Link to comment
Share on other sites

:D ar šito prikolu tu vāksi ilgi ! un turklāt to nevar saukt par tehniku, jo lielākā daļa tā dara ! :D Bet ar šito prikolu ir neliels čakars bet vari savākt visus punktus ātrāk nekā -=ar4ix8=- pa 3 dienām 5 punktus !

P.S. Lūdzu palīgus !

skype: marcitisybzb

e-pasts: [email protected]

e-pasts 2: [email protected] !

Link to comment
Share on other sites

TUTOREĀLS ! VĒL TESTA STADIJĀ ! Neesu 100% pārliecināts vai nostrādās ! parasti jāgaida aptuveni nedēļa kamēr offers tiek apstiprināts un punkti tiek pieskaitīt ! pēc ~ 7 dienām pastāstīšu vai darbojas !

vispirms ejiet uz www.xpango.com , tad spiediet sign up ! Pēc tam aizpildie visu kas redzams bildē !

kad piereģistrējaties, tad ejat uz linku kas redzams bildē ! un dariet kas tur prasīts !

Tad jūs aizmetīs uz gotomypc.com ! jums tur atliek vienkārši piereģistrēties un dariet visu tāk kā zemākajā bildē ir rādīts ! protams varat ņemt datus arī no Fuzzy Logic iedotā linka ! :thumbsup: !!!

Tā kad gotomypc.com visa reģistrācija ir apstiprināta, tad ejat uz gmail.com ! izveidojat jaunu e-pastu !

Pēc tam ej atpakaļ uz xpango.com un izlogojaties no sava accaunta! Tad reģistrējat savu jauno e-pastu iekš xpango ! atkal visu aizpildam, bet šoreiz Refferal ID vietā raxtiet savu iepriekšējā accounta ID kodu ! tad atkal šitā pat izpildiet gotomypc.com (offeru) un tā dari visu laiku līdz savāc noteikto punktu daudzumu ! Bet iegaumē ka pirms tu esi sakrājis punktus, tev jāatliek atpakaļ valsts no United Kingdom uz Latvia ! Vēlu veiksmi ! Rakstat postus kurā būtu raxtīts vai jums sanāca vai nea ! vai dabūjāt punktus vai nee ! Variet arī jautāt kas neskaidrs !

Uzmanību ja jūs gribat kopēt šo postu jums apakšā vajag pievienot orģinālo linku !

Edited by mex
Link to comment
Share on other sites

Sveiks, pats nesen pieregistrejos taja xpango... Tas viss stradaa? es paslaik parbaudu piedaloties vienaa oferaa- par 1$-trialu.. jautajums, tu esi no turienes kautko dabujis? VAj kads no jums ir kautko dabujis? VISMAZ KADZ NO LATVIJAS :D

Edited by BlackY
Link to comment
Share on other sites

Hmmm ! visam vajadzētu darboties ! turklāt mans draugs dabūja psp, viņš savādāk vāca punktus nekā šite ir parādīts ! Turklāt viņš vāca aptuveni 2 mēnešus ! un nu ir priecīgs ka dabūja psp !

Link to comment
Share on other sites

NU vot tas jau ir iepriecinosi.. A cik vinam naudas aizgaja un ka vins vaca? doma ka tas ko tu uzrakstiji darbosies? nav ta ka parak vnk? :D Protams gribetos ticet.. NU karoc visi kam kkas sanak, raksta..

Link to comment
Share on other sites

nu kadam kkas sanak vsp? Blaviens kad man creditu pieskaitis, vakar samaksaju, sodien vel nav? itka rakstits ka pec 7 dienam, bet vaj var ticet?

Link to comment
Share on other sites

Varēji jau nu izlasīt tutu līdz galam tur ar melniem resniem burtiem ir raxtīc "Bet iegaumē ka pirms tu esi sakrājis punktus, tev jāatliek atpakaļ valsts no United Kingdom uz Latvia !" !!!!

Link to comment
Share on other sites

ar4ix8 kads ta tev tur veids laj kreditus vakt? es vispar saku saubities vaj tur vispar kreditus dod..

Link to comment
Share on other sites

Jā turpini vien šaubīties un vienreiz izlasi šito ! Ja nepatīk, tad es varu ar edit vienkārši visam tutam pāri pārlikt vienu vārdu "DELETED" ! Es tikai mēģinu jums visiem un sev palīdzēt dabūt kādu spēļu konsoli vai mp4 vai mobilo ! Ja nepatīk vari nelasīt tutu !

Link to comment
Share on other sites

es nelasiishu pat to aks augsa raxtits bet vnk saku ka tur pa briivu neko nevar dabuut tas refer firends to gain credits nestraadaa tur creditus var dabut tikai maksaajot protams tu maksaa (peerc stuffu no vinjiem) un kopumaa samaxaa daudz mazaak nekaa maksaa pati daavana

Link to comment
Share on other sites

Nu nez ! man vienalga ! katrs cilvēks uzskata savādāk ! un drīz redzēšu vai sitā darbojas (būs jau pagājušas 7 dienas svēdienā) ! tad arī redzēs ! un turklāt tajā tutā naw rextīts ka tev ir jāaicina refferāļi ! bet gan ir jāaicina refferāļu (no sava pc) un jāaktivizē viņi ! ha ! tu laikam šito metodi neesi izpratis ! Un lai aktivizētu savu uzaicināto refferāli tev ir jāizpilda vismaz viens offers vai kautkas jānopērk ! (šajā gadījumā pildi offeru par brīvu, nevis par maxu !) tici man šitam vajag darboties !

Edited by mex
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...