monta Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 kr4 man tada lieta. man ir ielikts norm. cw mods. ar visu ready. scores ar visu.. taak man ir tikai 2 jaut. plz gaidu atbildes 1. Kaa var uzlikt lai scores iet atkalj no sakuma. 2. Kaa var nomainit cik vs cik. Jo man stav 5x5 un liidz ar to vaig 5+5 ready lai saktos mutch... a mes gribam tikai 3x3. plzz pasaka.. plz kur var samainit.. Busu loti pateicigs par HELP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 taak man ir tikai 2 jaut. plz gaidu atbildes 1. Kaa var uzlikt lai scores iet atkalj no sakuma. 2. Kaa var nomainit cik vs cik. Jo man stav 5x5 un liidz ar to vaig 5+5 ready lai saktos mutch... a mes gribam tikai 3x3. plzz pasaka.. plz kur var samainit.. Busu loti pateicigs par HELP... tur kur tu kachaaji pluginu bija apraksts ar visu pamaaciibu kaa arii visaam shii plugina komandaam tur arii meklee savu atbildi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piekuns1 Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 taak man ir tikai 2 jaut. plz gaidu atbildes 1. Kaa var uzlikt lai scores iet atkalj no sakuma. 2. Kaa var nomainit cik vs cik. Jo man stav 5x5 un liidz ar to vaig 5+5 ready lai saktos mutch... a mes gribam tikai 3x3. plzz pasaka.. plz kur var samainit.. Busu loti pateicigs par HELP... ja tev ir ar cisu ready tad man ari itka ir tads nu es vnk uzrakstu konsule cwmenu un setings un tur itka var mainit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 to 5x5 tur nesamainīs, bet ready gan. Vel neesmu mēģinājis, bet varētu to 5x5 samainīt pašā cw.sma failā Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny-child Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Piekun Tev liels paldies ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny-child Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Vel neesmu mēģinājis, bet varētu to 5x5 samainīt pašā cw.sma failā Nea, to maina uz cwmenu (iekš cs`a) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Skaitu arī ? (5x5) Jā atbilde pozitīva iemet man te tos addonus Link to comment Share on other sites More sharing options...
piekuns1 Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Jā atbilde pozitīva iemet man te tos addonus Yugioh ja es nemaldos un tu esi tas pats dzeks no agraka wrx tm tad man liekas ka tu man pats to cw addonu atsutiji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now