MeTroiD Posted June 21, 2007 Author Report Share Posted June 21, 2007 A kaadu WEB sisteemu iesaki? JuP, tā var.. php-fusion's iesaku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 php-fusion's iesaku.. A tu no winas daudz ko maaki?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted June 21, 2007 Author Report Share Posted June 21, 2007 Jūūūūū Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 (edited) Vari mani ADD skype?? nick ->> penispetene Plzzzzz Edited June 21, 2007 by ChiganS Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted June 21, 2007 Author Report Share Posted June 21, 2007 doh.. Iztiksi, man negribās stāstīt kas un kā.. Palasi pamācības, te arī ir pāris, mana pamācība arī kaut kur metājas.. tā kā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=ar4ix8=- Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 evil izmanto webspell bet gign man draugs teica ka prosti tempplante Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 (edited) a kaa var nomainit fontu krasu tam pirmajam? background jau es atradu bet nevaru atrast font EDIT: aaa es izmanto default.tpl template Edited June 22, 2007 by GuskiS Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanchS Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Kur var nokachāt vēl citas templates (tas ir dizainus)! Gribu dabūt kkur līdzīgu taka gign vai kso statusa dizainu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 tadu kaa gign nedabusi,pasam jataisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanchS Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 nu jaa, bet vai vispar kkur var nokachaat templates? man vnk vajag taka visi spēlētāji rādas uz leju un nekur nav jāspiež lai apskatītu! nu līdzīgi kā gign. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 paaraak daudz gribi iztiec kaa ir or meklee un amacies pats... zb jau es gribu gribu gribu...taka gign taka kso... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 ak mans dievs! e107? lgsl_menu.php faila kodā iesmērē iekšā īsto kodu no lgsl_players.php faila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanchS Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Zini ko CJxx? izeed... Ja kas pats arī māku pārtaisīt skriptus, bet es vienīgi gribēju uzzināt vai var nolādēt kkur templates! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted June 22, 2007 Author Report Share Posted June 22, 2007 (edited) EDIT: aaa es izmanto default.tpl template html code color JanchS nevar neko nolādēt un uzskatu, ka tas nau vajadzīgs, vienkāši make your own.! Edited June 22, 2007 by MeTroiD Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 html code color JanchS nevar neko nolādēt un uzskatu, ka tas nau vajadzīgs, vienkāši make your own.! es nesaprotu kur man jaraksta ta krasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie` Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Cepums no manis , jo beidzot vismaz es ta domaju ka beigsies šie jautājumi , Kā uztaisīt savu monitoru ., kā ielikt u.t.t Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted June 22, 2007 Author Report Share Posted June 22, 2007 body { background-color: #333333; } Izlabo to 333333 uz savu krāsu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 laba pamaaciiba thanks!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platinum Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 (edited) klau!! bet ja es tiesi pasu minitorinu girbu ielikt pirmaja lapa!! tad tiesi kurs kods man jaliek un no kurienes?? html kodu!!! Edited June 22, 2007 by Platinum Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted June 22, 2007 Author Report Share Posted June 22, 2007 (edited) bet ja es tiesi pasu minitorinu girbu ielikt pirmaja lapa!! tad tiesi kurs kods man jaliek un no kurienes?? html kodu!!! Ja ir nepieciešams ielikt šos failus kāda mājas lapas stūrī, tad ir jāizmanto inframe. <iframe src="http://jūsu_dns/monitora_direktorija" width="xxx" height="xxx" border="3" frameborder="0"></iframe> Ja tu gribi vienkāši, tad iebāz index.php visu kodu un miers.. Edited June 22, 2007 by MeTroiD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Es iztaisu visu viņu un viss iet ... ŠEIT .... Pats viņu biki sataisīju lai labāk izskatās ..... Tas ir monitors kas stāv augšā uz THEMES... Bet nesaprotu kapēc rādas tikai viens cilvēks un rezultāts...? Kaut taisu visu pa jaunam... Tāpat nekas nemainais un ir tikai viens cilvēks un viņa rezultāts.... =\ Varbūt kāds var palīdzēt?? <tr> <td><div align="left"><span class="style4"> {player_name}</span><br /></div></td> <td><div align="right"><span class="style4"> {player_kills}</span><br /></div></td> </tr> Kāds var palīdzēt... Es tikai laboju small.tpl Varbūt vēl kads FAILS ir jālabo?? Vienkārši esmu iesācējs un mācos kko no HTML! Link to comment Share on other sites More sharing options...
keka Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Es gribu noskaidrot kāds attēla nosaukums jāliek pie mapēm laij rādītos nav attēla tām mapēm kuram nav uztaisits? Izmantoju pirmo varijantu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted July 15, 2007 Author Report Share Posted July 15, 2007 uhh.. Tur scripts jāveido pašam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keka Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 PAldies par to pašu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lett Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 <head><meta http-equiv="refresh" content="30;url=../j?su_direktorija_uz_monitoru/index.php" /> Te piemeram jaraksta D:\tuxer\cs-Monitors\Monitoring kur rakstits ''jusu direktorija uz monitoru''' Un Taa Rindina Japievieno ??? Ar Cienu - Lett Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts