Jump to content
GIGN Forum

Palīdziet Man Un ātri !

mex
 Share

Recommended Posts

:( lieta tāda ka man otrs kompis apstājas pie lodziņa Start windows normaly un ja mēģina ieiete caur safe mod tad viņš apstājas pie WINDOWS\System32\DRIVERS\agp440.sys ! PLZ palīdziet man ātri ! Mēģināju instalēt windows pa jaunu un tur kur būto viņš vienkārši apstājas :(

eeeeem saki ardievas savam HDD :)

nopeerc jaunu hdd, pieliec veco saaa slave un paarvelc visu ko var uz jauno hdd.

p.s. atvainojos par sho te neredzeeju ka DRIVERS\agp440.sys,, pasham bij kas liidziigs, bet bij hdd nospraadzis .

Edited by Orc

Kad apstājās pie safe mode, tas nozīmē, ka neesi izslēdzis pareizi datoru. Spied tik droši tālāk boot normaly un tad skaties, kas par vainu.

Apstājās pie agp440, acīmredzot pie video kartes. Windowsam ir pašam savi "jocīgie" draiveri, ar kuru palīdzību var iebūtot gandrīz jeb kuras video kartes, it sevišķi jau intela iebūvētās.

Cik ilgi gaidīji, kad apstājās ? 10 sekundes vai 3 minūtes - nepārspīlē tikai ar atbildi.

Safe Mode ir dīvains pasākums, kurš prasa nedaudz laika uz dažām mašīnām, kas atkarīgs no draiveriem, diska kvalitātes, kā arī no paša kompja spējām.

EDIT: paskaties, ko es atradu, ierakstot googlee "agp440".

http://support.microsoft.com/kb/324764

pats pirmais ieraksts googlee.

varbūt gribi vārnu par googles neizmantošanu ???

Edited by n0r3k

Ar atbildi es to4 nepārspīlēju ! Gaidīju vismaz pusstundu ! Esmu lietojis ilgi to kompi vismaz 2 gadus līdz nopirku jaunu, atdevu to māsai ! Un tik ilgi būtojies nekad viņš vēl nebija ! Turklāt tagad kkas līdzīgs not responding !

P.S. liels paldies ka iedevi to linku n0r3k ! Es vienkārši nekad google.lv nemeklēju atbijdi uz sitādām problēmām !

TNX palasīju tur un viss aizgāja :)

Edited by mex

P.S. liels paldies ka iedevi to linku n0r3k ! Es vienkārši nekad google.lv nemeklēju atbijdi uz sitādām problēmām !

googlee ir lielāka iespējamība atrast to, ko Tev vajag, jo ne jau Tev vienīgajam pasaulē ir šāda problēma un ja problēma ir microsoft produktos, tad viņi to noteikti zin, kā arī zin, kā to risināt. turpmāk gan lieto googli un pēc tam prasi šeit vai kur citur, ja vien neesi no tiem pidiņiem, kas grib, lai izdara visu viņu vietā.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...