wallstreet1 Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 (edited) Sveiki ! Man vajadzētu jūsu palīdzību par c.s.1.6 Servera taisīšanu es nesen atradu šādu majas lapu http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=3126 iegāju un saku taisīt cs 1.6 serveri viss gāja pilnīgi gludi vissu plnīgi varēju nokačāt AMX aizgāja un tad jau tiku pie HLDS nu kā pēc parametriem salieku un spiežu START SERVER viss notika pakāpeniski "" Lēnām"" tad pēkšņi es iegāju HLDS nu Un rādījās ka serveris pilnīgi labi strādā bet es aizgaju uz HLDS Concule un man rādījās šāds fails "" Your server is out of date. Please update and restart."" nu kā prasīts es laužu konsulē burtus RESTART un man itkā restartējas bet pec 5-9 minūtēm atkal man parasa šādu failu un man atliek tikai restartēt visu laiku??? Ir velviena lieta pēc šīs . Es gribēju pastīties vai vispār šis serveris uzradas C.S 1.6 es iegāju CS uzrakstu IP Codu un parādījās šāds uzraksts "" STEAM authentication required to connect to internet server"" Kas šis ir par uzrakstu Ko vīņš izsaka Nu Es Tildē pārbaudīju Un man sanāca šāds Teikums ""apstiprinājums vajadzīgs uz savienot uz internet serveri"" nu ja jums ir gadījusies tada paša vai līdzīga ķibele lūdzu palīdziet....... (wallstreet1) P>S Ja Warat kautko ieteikt LUdzu Ierakstiet............ Edited June 21, 2007 by wallstreet1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro(K)illeR - theKiller Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Šiten pamācība, kā uztaisīt serveri man, liekas ie pilnīgi garām... Kāda jēga tur pi**ies ar failiem, ja var novilkt amxx installeru, visu iekačāt un tad konfigo ko gribi, nevis vēl tur kraku u.t.t!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
McQeen Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Bet taisot pec pamacibas serveri var dabut vnk izcilu bez kkadiem erroriem un glukiem Bet taisot vnk uz cs instalejot amxx tad tev tur var izlekt kkas trukt kads fails u.t.t piem. Es ar biju uztaisijis uzistalejot to amxx un man viss gaja un tad peksni server error izsledzas tad iesledz paiet paris stundas atkal off Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 tasi pec shis pamacibas btw tev vajag v21 patch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now