admins Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Šī ir mana pirmā karte. Ar texturam īpši neesmu centies. Map+Overview Screenshots: Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Nepatika, slinkums skaidrot kāpēc! 3/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Man arii nepatika... nahuj liec mapi gign.. tu vnk uztaisi uzz aatro kaadu shitu pat nepaskaties uz textuuraam(OmG..) Vareeji pacensties!!! 3,6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alviic Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 psC nah tur taas sienas un shkjeerslji tik daudz??Bet ja jau pirmaa , tad ir okey...Pats ne tuvu shim shitam neuztaisiitu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Mape nav orģināla esmu tādu jau redzējis tik ar savadākām tekstūrām tik neaceros kā saucās un bija smukāka . Mape baigi spilktā, nu tās tekstūras ir spilktas tapē pie light_envirnoment pamaini gaišumu uzliec tumšāku to var izdarīt pie light_envornoment un pie Brightness uzliec šādus skaitļu 255 255 128 70 nu es domāju tāds izskatīsies tīri smuki varbūt pat vell tumšāk! Mape ar pašām tekstūrām diezgan aprobežota varēji jau kādu logu ielikt kādu cakiņu kādu slīpu smilti pie malām, lai izskatās realistiskāk, bet, kas ir ir! Mape 3/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbriedis Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Jaa mape nav orginaala ir redzeetas taadas! nu 4/10 ja pirmaa map :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Baigie gudrīši pamēģiniet mūsdienās kaut ko oriģinālu uztaisīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
admins Posted June 20, 2007 Author Report Share Posted June 20, 2007 Paldies par to light_enviroment. Pašam jau likās par gaišu tā karte. Pašam kaut ko orģinālu ir tiešām grūti uztaisīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 5/10! Man patika ar zbotiem bik paardiities! Link to comment Share on other sites More sharing options...
admins Posted June 20, 2007 Author Report Share Posted June 20, 2007 Laikam vajag izmantot vairāk tekstūras. Thank you Link to comment Share on other sites More sharing options...
yozhis Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 nez kapec bet baigi man liekas lidziga Mazaajaam USP mapeeem bajadzetu citas texturas.. besii jau ka visi taas de_dust texturas izmanto. buutu pacenties ar texturam butu par 2 vai 3 baleem augstaak... bet 5/10 esi pelnijis par pirmo mapi... LAI veicas ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirus Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Man nepatiik priesk pirmaas esi centies 4/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now