Jump to content
GIGN Forum

Paaugstinaajums


uuDEE
 Share

Recommended Posts

Sveika tauta. Ir pienacis tas bridis, kad es esmu sanjemies uzrakstit foruma pieteikumu paaugstinaajumam.Veeletos palugt divas lietas.Pirma liela es domaju ir ljoti svariga,lai varetu aizvert muti tadiem cilvekiem kad aptik lamaties un lietot necenzeetus vardus,liidz shim izmantoju xnick gign(vienigais kick veids), bet tas nav tik efektivs, ja serveri ir briivi sloti.Otra lieta man personigi liekas mazak svariga un es to veletos palugt vairak tautas labumam un ta butu votemap komanda,jo diezgan biezhi no ritiem un ari cita dienas stunda paradas problema ar kartem,kur nepieciesama sii komanda,bet man ir tikai acc ar banu,kick,slay,slap un nakas spelet kartes kuras ir vai nu speletas vai nepatik tautieshiem un shadas situaacijas notiek uzlidojumi man ar jautajumiem par votemap iespeju,lai gan es vislaik esmu teicis, ka man taadas komandas nav. Ceru uz sapratni:)

Edited by uuDEE
Link to comment
Share on other sites

lolol, un es jau domāju, ka worms tikai oilrig no nedef atbalsta B) tad jau tūlīt jālobē viņam arī par tundru, kuru tu kā spītīga čiksa jau gadiem negribi pat ārpus mapcycla redzēt par spīti visiem citiem sūdiņiem, kas tā vietā ir uzlikti :) un vispār - ES GRIBU DE_VEGAS!!!

Link to comment
Share on other sites

nu tad mainam serveri atpakalj uz 1.5 :) ok, es paguugleeshu kaa ir ar vegas. bet par to tundru nopietni - vajag! taads riktiigs oldschool.

in the meantime, kas attiecas uz uudee: ja es tagad buutu nejauks un egoistisks, tad es teiktu, ka nevajag vinjam dot neko, jo vinjsh baigi biezhi mani novaac (besiiii!!!!!!!!!!!1!!), tapec es negribu lai vinjsh sak veel biezhaak serverii spelet.

nu un vispaar es esmu egoistisks un nejauks.

tikai laikam ne tik ljoti :) ja kaads neko sliktu neiedomaasies pateikt (davai davai, es gaidu!!!!!!!! ^_^), tad jau vajadzēs vien džeku iepriecināt (es domāju vienkārši uzsaukt alinu, protams. neko vairāk).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...