ChiganS Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 (edited) Man te buus paaris jautaajumi..... 1.Sitais ir plugins ka lieto pogu END.... Kaa es winu varu sataisiit?? #include <amxmodx> #include <amxmisc> #define MAX_WARNINGS 5 new g_iEndUses[33] new enabled, pallow public plugin_init() { register_plugin("No END button","1.0","Throstur") enabled = register_cvar("amx_no-end","1") pallow = register_cvar("amx_no-end_lowaccess","1") // give admins with access "q" immunity to this plugin // register_clcmd("bind ^"end^"","fnNobind") // register_clcmd("bind end","fnNobind") // register_clcmd("unbind ^"end^"","fnNobind") // register_clcmd("unbind end","fnNobind") register_clcmd("nocheaters","fnEND") } public client_putinserver(id) { if(get_pcvar_num(enabled) != 1) return PLUGIN_HANDLED if(access(id,ADMIN_IMMUNITY)) return PLUGIN_HANDLED if((get_pcvar_num(pallow) == 1) && (access(id,ADMIN_LEVEL_D))) return PLUGIN_HANDLED client_cmd(id, "writecfg endbutton") client_cmd(id, "bind ^"END^" ^"nocheaters^"") return PLUGIN_HANDLED } public client_disconnect(id) { client_cmd(id, "exec endbutton.cfg") g_iEndUses[id] = 0 } /* public fnNobind(id) { if((get_pcvar_num(pallow) == 1) && (access(id,ADMIN_LEVEL_D))) return PLUGIN_CONTINUE else if(get_pcvar_num(enabled) == 1) client_cmd(id,"say I'M A FILTHY CHEATER! I TRIED TO CHANGE MY END KEY!!") return PLUGIN_HANDLED } */ public fnEND(id) { if((get_pcvar_num(pallow) == 1) && (access(id,ADMIN_LEVEL_D))) return PLUGIN_CONTINUE else if(get_pcvar_num(enabled) == 1) set_task(0.1,"fnWarnings",id) return PLUGIN_HANDLED } public fnWarnings(id) { new name[32] get_user_name(id,name,31) if(++g_iEndUses[id] > MAX_WARNINGS) { server_cmd("amx_banip 60.0 #%d ^"End-Key^"",get_user_userid(id)) client_print(0,print_chat,"[AMXX] Player %s has been banned for cheating.",name) } client_print(id,print_chat,"[AMXX] Please do not cheat, you have %d warnings left.",MAX_WARNINGS - g_iEndUses[id]) } Nu wopsem cik es sapratu...man wins jaaieliek scriptings FOLDERIII....?? Nu man jaatver scipting folderis ...tad jauztaisa new TEXT DOCUMENT... Sito PASTE ieskhaa winaa....un tad jaasaglabaa bans.SMA....tas ir piemeeram... Nu tad jaanokompilee... tad jaievieto plugins.ini??? Es nezinu vai sitais ir pareizi ko es rakstu?? Kas man peectam jaadara?? Es zinu ka kkas bija jaaieraksta server.cfg??? Nu labii.... 2. RESTART PLUGINS.... šito pluginu es mekleeju http://www.amxmodx.org bet neko neatradu =\ Tur bija RESTART GAME....bet tas nebija tas ko es mekleeju....=\ Es gribeeju atrast ka PIEMEERAM: 30 SECONDS RESTART 20 SECONDS RESTART 10 SECONDS RESTART 5 SECONDS RESTART 3 SECONDS RESTART 2 SECONDS RESTART 1 SECONDS RESTART 3RR & LIVE!!! Nu ceru ka caprataat 3. Gribeeju ZINAAT vai sitaads plugins vispaar ir...?? Admin FREE LOOK only.... Nu es domaaju lai wisiem normaaliem PLAYERIEM ir TEAM SPEC bet ADMINI var skatiities ko grib,,,?? Es winu itkaa atradu http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=423848 Bet es nesapratu vai wins ir iistais jo man wins itkaa negaaja.... Varbuut taa bija mana probleema ja negaaja...?? 4.Gribeeju uzzinaat kas jaaraksta server.cfg Šito es jau 1naa POSTAA RAKSTIIIJU...bet tomeer SORRY.... =\ Kas jaaraksta lai buutu TEAM SPECTATE?? Kas jaaraksta lai buutu Freez TIME?? Ceru ka tas ir wiss... P.S Ja kautko nesaprotas tad zinojat....ceru ka sie PLUGINI noderees arii citiem dzekiem..... Luudzu ja varat adbildat uz jautaajumiem liekot CIPARUS priekshaa....uz kuru jautaajumu juus atbildat.... Edited June 18, 2007 by ChiganS Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Uz dekstopa uztaisi txt dokumentu to visu ieliec tajā iekšā saglabā tur pat uz dekstopa ar nosaukumu tavsnosaukmu.sma tad to sma failu ieliec scripting mapē tajā pašā mapē palaid compile scripting mapē parādīsies mape compiled atver to atrodi savu pluginu tavsnosaukmu.amxx un ieliec plugins mapē pēc tam configs mapē failā plugins.ini galā ieliec tā plugina nosaukumu tavsnosaukmu.amxx aceries šis .amxx ir jāpieraksta obligāti galā plugina nosaukumam! Tad ja plugins ir uzstādīts restartē serveri un pārbaudi rakstot konsolē amx_plugins ja parādās tavs plugins un rāda, ka strādā tad viss ir ok. Tad ja tu gribi pamainīt pluginu un to pakonfigurēt atver .sma failu maini, ko tev vajag mainīt saglabā aiztaisi spied compile atkal mapē compiled paņem savu tavsnosaukmu.amxx un ieliec plugins mapē tad viss būs čikiniekā ja vien pats plugins ir pareizi saskriptots! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted June 18, 2007 Author Report Share Posted June 18, 2007 ja vien pats plugins ir pareizi saskriptots! Wisu izdariiju kaa rakstiiji....atveru serveri....uzraksti amx_plugins Nu paraadas wisi plugini un raadas No EDND buttom running Bet es ieej serveri spiezu END cik gribu nekas nenotiek..... kapee taa?? =\ Mo6 tapee ka esmu ADMINS...??? Bet tas tax newar buut.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Ja tu esi admins un ja tev vell nospriežu ir slots tad skaidrs, ka viņš tevi nemetīs ārā paparsi, lai kāds tev draugs ieiet un pamēģina kam nav admin tiesības un kam nav slots serverī! XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted June 18, 2007 Author Report Share Posted June 18, 2007 XD Фk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted June 18, 2007 Author Report Share Posted June 18, 2007 Hmmmm taapat nekaa nenotiek.... =\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 atbilde uz ceturtaa otro dalu mp_freezetime 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted June 18, 2007 Author Report Share Posted June 18, 2007 mp_freezetime 2 tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
alzitis Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 1.Sitais ir plugins ka lieto pogu END.... Kaa es winu varu sataisiit?? #include <amxmodx> #include <amxmisc> #define MAX_WARNINGS 5 new g_iEndUses[33] new enabled, pallow public plugin_init() { register_plugin("No END button","1.0","Throstur") enabled = register_cvar("amx_no-end","1") pallow = register_cvar("amx_no-end_lowaccess","1") // give admins with access "q" immunity to this plugin // register_clcmd("bind ^"end^"","fnNobind") // register_clcmd("bind end","fnNobind") // register_clcmd("unbind ^"end^"","fnNobind") // register_clcmd("unbind end","fnNobind") register_clcmd("nocheaters","fnEND") } public client_putinserver(id) { if(get_pcvar_num(enabled) != 1) return PLUGIN_HANDLED if(access(id,ADMIN_IMMUNITY)) return PLUGIN_HANDLED if((get_pcvar_num(pallow) == 1) && (access(id,ADMIN_LEVEL_D))) return PLUGIN_HANDLED client_cmd(id, "writecfg endbutton") client_cmd(id, "bind ^"END^" ^"nocheaters^"") return PLUGIN_HANDLED } public client_disconnect(id) { client_cmd(id, "exec endbutton.cfg") g_iEndUses[id] = 0 } /* public fnNobind(id) { if((get_pcvar_num(pallow) == 1) && (access(id,ADMIN_LEVEL_D))) return PLUGIN_CONTINUE else if(get_pcvar_num(enabled) == 1) client_cmd(id,"say I'M A FILTHY CHEATER! I TRIED TO CHANGE MY END KEY!!") return PLUGIN_HANDLED } */ public fnEND(id) { if((get_pcvar_num(pallow) == 1) && (access(id,ADMIN_LEVEL_D))) return PLUGIN_CONTINUE else if(get_pcvar_num(enabled) == 1) set_task(0.1,"fnWarnings",id) return PLUGIN_HANDLED } public fnWarnings(id) { new name[32] get_user_name(id,name,31) if(++g_iEndUses[id] > MAX_WARNINGS) { server_cmd("amx_banip 60.0 #%d ^"End-Key^"",get_user_userid(id)) client_print(0,print_chat,"[AMXX] Player %s has been banned for cheating.",name) } client_print(id,print_chat,"[AMXX] Please do not cheat, you have %d warnings left.",MAX_WARNINGS - g_iEndUses[id]) } Nu wopsem cik es sapratu...man wins jaaieliek scriptings FOLDERIII....?? Nu man jaatver scipting folderis ...tad jauztaisa new TEXT DOCUMENT... Sito PASTE ieskhaa winaa....un tad jaasaglabaa bans.SMA....tas ir piemeeram... Nu tad jaanokompilee... tad jaievieto plugins.ini??? Es nezinu vai sitais ir pareizi ko es rakstu?? Kas man peectam jaadara?? Es zinu ka kkas bija jaaieraksta server.cfg??? Nu labii.... 2. RESTART PLUGINS.... šito pluginu es mekleeju http://www.amxmodx.org bet neko neatradu =\ Tur bija RESTART GAME....bet tas nebija tas ko es mekleeju....=\ Es gribeeju atrast ka PIEMEERAM: 30 SECONDS RESTART 20 SECONDS RESTART 10 SECONDS RESTART 5 SECONDS RESTART 3 SECONDS RESTART 2 SECONDS RESTART 1 SECONDS RESTART 3RR & LIVE!!! Nu ceru ka caprataat 3. Gribeeju ZINAAT vai sitaads plugins vispaar ir...?? Admin FREE LOOK only.... Nu es domaaju lai wisiem normaaliem PLAYERIEM ir TEAM SPEC bet ADMINI var skatiities ko grib,,,?? Es winu itkaa atradu http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=423848 Bet es nesapratu vai wins ir iistais jo man wins itkaa negaaja.... Varbuut taa bija mana probleema ja negaaja...?? 4.Gribeeju uzzinaat kas jaaraksta server.cfg Šito es jau 1naa POSTAA RAKSTIIIJU...bet tomeer SORRY.... =\ Kas jaaraksta lai buutu TEAM SPECTATE?? Kas jaaraksta lai buutu Freez TIME?? Ceru ka tas ir wiss... P.S Ja kautko nesaprotas tad zinojat....ceru ka sie PLUGINI noderees arii citiem dzekiem..... Luudzu ja varat adbildat uz jautaajumiem liekot CIPARUS priekshaa....uz kuru jautaajumu juus atbildat.... Slikti mekleji to restart pluginu => SPIED Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 SPIED cik es saprotu tas naw iisti tas....jo ja es iieju speelee tad man jaaieraksta CONSULEE ....amx_restartgame un tad wins restartee bet es gribeeju ka saakas jauna MAPE...tad taaas SEKUNDES skaitaas un ir RESTARTS ...newis man pasham kkas jaaspiez! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Nu ja nevari atrast es veelaak varu uztaisiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 Es tew buutu tik LOTI pateiciigs P.S manupraat daudziem NODEREETU Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 Nu SHINE....kkas sanaak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Es veel nesmu saacis taisiit.. pagaidam man nav laika. atrod mani skype: shine771 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now