Ziediņš Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Tātad man vajag songu Ian Frank - Elevation Original mix. Atradējam cepums. Visu sev zināmo šitu jau izmeklēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 iekš SoulSeek var atrast VISU. es runāju par mūziku. pašam šobrīd gan šis p2p nav instalēts, jo diemžēl mūzikai vairs īsti neatrodu laiku un vietu bet tev gan viennozīmīgi iesaku. reāli - es garantēju, ka ja tu paskatīsies, tu soulseekā atradīsi. es pat būtu gatavs uz to likt, teiksim, Ls20 derības Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted June 17, 2007 Author Report Share Posted June 17, 2007 Pirms nokačāju vajadzēja tomēr saderēt Bet programma laba, noderēs ļoti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 nu takš pameklē pēc pāris stundām, gan jau ka tad būs, protams, ja vien fails nav parāk trancīgs, tas varētu būt vienīgais stils, kas tur tā mazāk pārstāvēts. a tā vispār ja meklē jebko kaut cik underground, tad tas tur būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Atradu pēc pāris minūtēm. http://www.megaupload.com/?d=SJ1Z3GDO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted June 17, 2007 Author Report Share Posted June 17, 2007 Irrrr, paldies milziigs. Peec cepuma ierasties uz biezinja ielu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts