Jump to content
GIGN Forum

Vasaraa ...

anfisa
 Share

Recommended Posts

ps. man skola beidzas 6 juunijaa , deelj 2 nobastootaam stundaam pagarinaataais gads ( nedeelja klaat) zaban.gif

sorry 4 spam

smiliez.de_2125.gif

eksaameni + druuma dzershana + kaukad moshka darbaa paraadiishos + druumi dzershu taalaak

Es šodien izdomāju, ka es stāšos maģistrantūrā. Tā kā vasarā bez darba un atvaļinājuma, dokumentu iesniegšana LU.

Jiiipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii smiliez.de_265.gif

Kuraa fakultaatee w00t2.gif???

Edited by Jurko

Bijušais kursa biedrs, kas tagad mācās maģistrantūrā, salīdzinājumam minēja, ka tā esot tikai ieņēmumu dienesta revidenti viņu mocījuši, kad viņa firmai bija pārbaude smile.gif Acīmredzot maģistriem tik viegli neiet. Pie tam mācības vakaros, pēc darba dry.gif

Bijušais kursa biedrs, kas tagad mācās maģistrantūrā, salīdzinājumam minēja, ka tā esot tikai ieņēmumu dienesta revidenti viņu mocījuši, kad viņa firmai bija pārbaude smile.gif Acīmredzot maģistriem tik viegli neiet. Pie tam mācības vakaros, pēc darba dry.gif

Neticu bleh.gif Man arii paziistamiem maaciijushies tur, nav tik traki. Vieniigais, kas viesiem bijis pilniigs PSC bija magjistratuuras darbs, paareejais, vairaak vai mazaak - fufelis XD.gif

Neticu bleh.gif Man arii paziistamiem maaciijushies tur, nav tik traki. Vieniigais, kas viesiem bijis pilniigs PSC bija magjistratuuras darbs, paareejais, vairaak vai mazaak - fufelis XD.gif

man mokas liekas jau tā pati vakaros pēc darba iešana uz mācībām, kur nu vēl pašas mācības

A es visu vasaru tik pa Dirtiem, treiliem valeeshu !!!!!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...