macho Posted May 25, 2004 Report Share Posted May 25, 2004 ps. man skola beidzas 6 juunijaa , deelj 2 nobastootaam stundaam pagarinaataais gads ( nedeelja klaat) sorry 4 spam eksaameni + druuma dzershana + kaukad moshka darbaa paraadiishos + druumi dzershu taalaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted May 25, 2004 Report Share Posted May 25, 2004 "labu" iespaidu nezinātājiem atstāj par sevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted May 25, 2004 Report Share Posted May 25, 2004 labaak taa.... lielaaks % ka vares servaa tikt jo visi nodzersies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted May 26, 2004 Report Share Posted May 26, 2004 labaak taa.... lielaaks % ka vares servaa tikt jo visi nodzersies Vot aazis Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted May 26, 2004 Report Share Posted May 26, 2004 (edited) Omg, kas pa vasaru seedees pie datora? Katra zina jutu lidzi! Es apsedisos uz 10 min diena, lai ieietu neta un apskatitos laika zinjas thats all! Edited May 26, 2004 by spalva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted May 26, 2004 Report Share Posted May 26, 2004 Es šodien izdomāju, ka es stāšos maģistrantūrā. Tā kā vasarā bez darba un atvaļinājuma, dokumentu iesniegšana LU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted May 27, 2004 Report Share Posted May 27, 2004 (edited) Es šodien izdomāju, ka es stāšos maģistrantūrā. Tā kā vasarā bez darba un atvaļinājuma, dokumentu iesniegšana LU. Jiiipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Kuraa fakultaatee ??? Edited May 27, 2004 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted May 27, 2004 Report Share Posted May 27, 2004 Ekonomikas un vadības fakultāte, Vadības sistēmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted May 27, 2004 Report Share Posted May 27, 2004 Nu taa ir viena fakultaate Vadiibnieki tak vispaar neko nedar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted May 27, 2004 Report Share Posted May 27, 2004 Bijušais kursa biedrs, kas tagad mācās maģistrantūrā, salīdzinājumam minēja, ka tā esot tikai ieņēmumu dienesta revidenti viņu mocījuši, kad viņa firmai bija pārbaude Acīmredzot maģistriem tik viegli neiet. Pie tam mācības vakaros, pēc darba Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted May 27, 2004 Report Share Posted May 27, 2004 gordon, maciities ir labi. dari to. nenozelosi peectam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 27, 2004 Report Share Posted May 27, 2004 gordon, maciities ir labi. dari to. nenozelosi peectam. tu jau runaa taa taka mana omamma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 Bijušais kursa biedrs, kas tagad mācās maģistrantūrā, salīdzinājumam minēja, ka tā esot tikai ieņēmumu dienesta revidenti viņu mocījuši, kad viņa firmai bija pārbaude Acīmredzot maģistriem tik viegli neiet. Pie tam mācības vakaros, pēc darba Neticu Man arii paziistamiem maaciijushies tur, nav tik traki. Vieniigais, kas viesiem bijis pilniigs PSC bija magjistratuuras darbs, paareejais, vairaak vai mazaak - fufelis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 gordon, maciities ir labi. dari to. nenozelosi peectam. man pat šefs piesolīja, ka ir neliela cerība, ka mācību maksu varēs darba vieta apmaksāt. tas gan būtu forši Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 Neticu Man arii paziistamiem maaciijushies tur, nav tik traki. Vieniigais, kas viesiem bijis pilniigs PSC bija magjistratuuras darbs, paareejais, vairaak vai mazaak - fufelis man mokas liekas jau tā pati vakaros pēc darba iešana uz mācībām, kur nu vēl pašas mācības Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 man pat šefs piesolīja, ka ir neliela cerība, ka mācību maksu varēs darba vieta apmaksāt. tas gan būtu forši yuu, darbam vajag stimuleet darbiniekus izgliitoties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 A cik vispaar maksaa studeeshana LU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 A cik vispaar maksaa studeeshana LU? Nu tu gan esi gudrs. http://www.lu.lv tur visu vajadziigo informaaciju atradiisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 tu pats gudraakais , kaa man to bija zinaat..lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted May 29, 2004 Report Share Posted May 29, 2004 Mieru, tikai mieru... Man mācības maksās 700 ls gadā. Apakšā ir rakstīts. A priekšmeti ta kādi, lol: Datorizēta portfeļa vadība, Tehnoloģijas transformēšana, Ekspertu sistēmas un mākslīgais intelekts u.c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted May 31, 2004 Report Share Posted May 31, 2004 tu pats gudraakais , kaa man to bija zinaat..lol Nu aazis! Kur tur lol ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZU Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 A es visu vasaru tik pa Dirtiem, treiliem valeeshu !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now