Jump to content
GIGN Forum

Esmu Beidzot Nobriedis :)


Recommended Posts

Sveiki atkal! Esmu nolēmis macho parādīt savu ?Briedumu?. Esmu nolēmis, ka ir laiks prasīt dažas tiesības uz cs.gign.lv servera, sekojoši ; xslay,xslap,xgag. Vēlos šādas tiesības tāpēc, ka parasti mēdzu spēlēt līdz vēlai naktij vai pat līdz rītam, kā arī biežāk piektdienas vai sestdienas vakaros kad admini tusē, izklaidējas, dzer . Esmu nolēmis šajos laikos adminēt un uzturēt kārtību GIGN serverī. Kāpēc man vaiga tieši šīs tiesības? Priekš spēlētajiem kuri ienāk serveri spēle un spēle tad nolaiž cs un dara kko paralēli tādejādi stāvot FF. Priekš kurtajiem mutes palaidējiem kam bieži vaiga iebāzt mutē zeķi lai nestāsta savu ?gudrību? citiem. Ļoti liela problēma kas mani nomāc serveri ir mazie krisas jeb spēlētāji kas nekustas no vietas, VNK tracina tādi kas pa lielajām mapēm kriso, proti de_nuke uz jumta vai klints, dažreiz gadās tādi kas busiņa sēž ^__^.

Esmu nolēmis ka ir jāuztur lielāka kārtība serverī.un protams jāiekustina pelēni. Es TO VISU VARU IZDARĪT.

ADMINI :

Dyverstant

samuray

p.s vinu komentrus par mani var redzet iepriekseeja topika.

Ceru uz sadarbību ar administrāciju.pease

Scad.

Link to comment
Share on other sites

Jā, tagad mēs redzam, ka esi nobriedis, jo vairs nelieto w burtus, bet, man liekas, tiesības tev nespīd, jo komatus Tu tomēr nemāki likt un arī sakarīgi veidot teikumus :)

Edit: + vakarnakt spēlēja akec un dyversant līdz vēlai naktij, un , ja tu nezināji tad pārmērīga sēdēšana pie kompja tevi novedīs pie brillēm un draugu zuduma, kā arī pa nakti ir jāguļ :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...