kinens Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 (edited) es gribu pievienot *****-server.sytes.net Un radas ka tads serveris jau ir ar nosuakumu S****R.oo.lv tas SuMMeR Bija mans veicais!bet ka lai viņu dabun araa?No saraksta? Parstasi kad izsledz serveri pazud no gign Serveru saraxta bet mans veicais nepazud un nevaru pievienot jauno! Edited June 13, 2007 by kinens Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Gign listā rādas tikai ieslēgtie serveri! Tātad tavs serveris nekur nav pazudis, bet gignlapa, gaida, kad viņu atkal ieslēgts. Pazvani provaiderim un pasaki, ka gribi citu ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinens Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 Nee!To SuMMeR Serveri sarakstaa newar atrast viņš vnk naw bet kad pievienoju to jauno tad paardaska etas serveis ir un ielsegts jau 1 dienu!Njaa Vnk vaig citu IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now