Jump to content
GIGN Forum

Daži Photoshop Layouti


staly
 Share

Recommended Posts

Pats kaut ko spēj uztaisīt? Lielais varonis, tas ka esi redzējis labākas lapas, nenozīmē, (ka šis jauneklis, kurš ja šo lietu turpinās, taisīs vēl labākas), ka viņa darbi ir slikti.

pašam patīk Otrais, tās tumbas piedur. :)

Link to comment
Share on other sites

Nu nav joprojām, nav. Izskatās atkal gandrīz tieši tāpat kā tie iepriekšējie dizaini.

Plus vēl nav labi nopozicionēti uzraksti - "HOME" & "GALLERY" nav vertikāli to sarkano trubu vidū; "News", "About Us" un pārējie neizskatās gana labi, jo ir tuvu sānu malai, bet tālu no augšas. Pie tam tie uzraksti laikam ir domāti taisīt grafiski, nevis tās vietas aizstāt ar vienkāršu tekstu, tāpēc priekš tādiem nemaināmiem tekstiem izskatās pārāk lēti - viena krāsa, nekādas izcelšananās.

Iesaku iemēģināt roku, darbojoties arī ar citām krāsām, lai visi foni nav melni, kā arī piestrādāt pie visādiem sīkumiem - lai ir kaut kāda odziņa, lai neizskatās lēti. A to izskatās kā 5 minūtēs fiksi uzrauts.

Link to comment
Share on other sites

Tā, te jau labāk ir tas, ka ir kaut kādas detaļas fonā un tā.

Kas ir slikti? Tas, ka tas augšējais sūds, ķipa banneris ar "My Portfolio" ir baigi liels, bet vidus viss ir tukšs. Jēga tam tātad maza. Un tā augša te ir gandrīz tik liela kā viss content bokss ( "Welcome" ). Un menu - kāpēc tur ir kaut kādi neglīti cipari, pie tam apakšā tie tumšie kluči ir augstāki nekā augšā. Vispār būtu labi tos visus menu itemus iespiest vienā rindā, nevis atstāt 2. pustukšu. Kā arī būtu labi, ja tie kluči neietu virsū augšējam logo.

Ā, man vēl patīk tas apakšējais, kur ir copyright. Tīri glīts. Un tur teksts arī smukāks. Nevis kā tajā augšā, kur vienkārši ir pliki, balti burti.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...