macho Posted July 7, 2003 Report Share Posted July 7, 2003 Taatad... mani ierosinaajumi. 1) Varam vienkaarshi satikties visi lai iepaziitos un aiziet kaut vai uz tiem pashiem diviem lashiem jo tur alus bija labs un nebija daargs (0.60) 2) Varam aizshaut uz kaadu interneta klubu or something lai pashaudiitos lanaa (un vells vinj zin ko veel) 3) Varam iet uz kaukaadaam aktivitaateem. (biljards, boulings hvz kas veel) 4) Savelkam supervaronju kostiimus un ejam uz intiimprechu veikaliem, nopeerkam piepuushamaas vecenes, piepuusham un kaujamies ar vinjaam uz ielas. (sorry fya, tev naaksies palikt aarpusee, kad mees pirksim, bet veceni tu dabuusi) datumi? Es personiigi varu vislaik.... taapeec juus mosh nosauciet kaut kaadus laikus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted July 7, 2003 Report Share Posted July 7, 2003 i would like to take part in first three maybe. 4th sounds kinda 'kamikazi' jebkura gadijuma arguments manai piedalishanai ir izlaiduma bildes Link to comment Share on other sites More sharing options...
fya Posted July 7, 2003 Report Share Posted July 7, 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 7, 2003 Author Report Share Posted July 7, 2003 duhhhhhh laikus cinchi.... teiksim es zinu ka wormam ir darbs - znachit tiekamies vai nu vakaraa.... bet domaaju ka labaak buutu kaadaa briivdienaa... - teiksim shosestdien (kas ir 12 datums) kaukur dienas viduu (teiksim 13:00) nju? es tik nezinu kuru variantu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fya Posted July 7, 2003 Report Share Posted July 7, 2003 godiigi sakot man maz naudas riktiigi suudiigi :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 7, 2003 Report Share Posted July 7, 2003 kaapeec tad fya nedriiks pirkt gumijas veceni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 7, 2003 Author Report Share Posted July 7, 2003 vinjam nav 18 - vinju iekshaa nelaidiis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted July 7, 2003 Report Share Posted July 7, 2003 1 atkriit tik reizes jau ir dariits 2 vienkaarshi sax 3 Piedaaavaajums iet uz boulingu =) ja nebuutu kaut kas svariigs tai laikaa, arii piebiedrotos 4 sounds like fun ! macho organizee, vieniigais tas man liekas sanaaktubiki daargi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted July 7, 2003 Report Share Posted July 7, 2003 Mieriigi, tik shoreiz taa kaa dereetu visiem apmainiities ar saviem mob. tel numuriem pirms pasaakuma P.S. Labaak biljardu nevis boulingu. keglus var uzspeeleet arii parkaa ar tukshaam aleneem un kokosriekstu pasaakuma nosleegumaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted July 8, 2003 Report Share Posted July 8, 2003 macho, respect, ccepuri nost . Par maniim runaajot, variants par sestdienas peec 13.00 nav slikts, bet veel labaaks variants buutu sveetdien. Runaajot par to ko dariit, priekshroku dodu ALUM, bet gribeetos kautkur aaraa... . [GIGN] lan party arii nebuutu slikts. Bet es nevaru garantet neko, jo es nezinu vai man liidz weekendam darbaa pieshkirs kaaadu naudas ziimi :/. karochee 80/20 , ka es esmu ! karoche es piedalos . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fya Posted July 9, 2003 Report Share Posted July 9, 2003 hmz ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 9, 2003 Author Report Share Posted July 9, 2003 nu labi labi - iedosim tev cepuri un pieliimeesim baardu un iedosim brilles un tad mosh tevi ielaidiis.. neskumsti tak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 9, 2003 Report Share Posted July 9, 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted July 9, 2003 Report Share Posted July 9, 2003 so?.. bus ekshens or what? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 9, 2003 Author Report Share Posted July 9, 2003 worm - nu ta ko? sveetdien vienos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted July 10, 2003 Report Share Posted July 10, 2003 nu tad sveetdien 13.00 kur ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 11, 2003 Author Report Share Posted July 11, 2003 taatad - vairaaki cilveeki var tikt vakaraa tad nu taa.... tiekamies tie kas var 13:00 un (nu man ir ideja tuseet liidz vakaram un tad veel vakaraa ) tad "oficiaalo" satikshanos taisiisim 19:00 taatad 13:00 - tiekamies... hmm... nu ja mees speeleejam biljardu... tad vaidzeetu noskaidrot cik no mums tajos 13:00 tiek... un kas naak uz 19:00 bet 13:00 vareetu tikties teiksim pie laimas pulkstenja un iet uz NB Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted July 11, 2003 Report Share Posted July 11, 2003 Biljards ... , kautkaa negribaas, bet ja lielaakaa dalja buus par biljardu, tad ok . Es braucu kopaa ar syr, un visticamaak 13.00, bet precizeeshu sho infu shovakar veelaak, kad buushu rajonaa un sarunaasim visu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted July 12, 2003 Report Share Posted July 12, 2003 hola ja viss tas ekshens notiks ka ieplanots (nu vismaz lidz shim bija ieplanots) 13:00 tad es uz to laiku nevareshu tikt. pashi ziniet.. vasara - lauku laiks. anyway sazvanities tak vares. takshto cerams ka jusu pasakumjs nebeigsies viena stunda peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 12, 2003 Author Report Share Posted July 12, 2003 tie kas var tie 13:00 pie laimas pulkstenja.... tie kas nevar (veel nezinu kur) bet 19:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted July 12, 2003 Report Share Posted July 12, 2003 nu radas cita proba. uz laukiem nebraucu. un nebraucu tas problemas delj. karoch man sudigi gaja pie zobarsta shodien. bus jaskatas pec ka es riit no riita izskatishos spoguli. taka.. wish me luck PS. beidzot uzzinashu ka tas ir kad lieto uztura tikai "shkjidru" partiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted July 12, 2003 Report Share Posted July 12, 2003 izveidojusies nepatiikama situaacija: man mucha aizmochiija uz laukiem, un buus atpakalj kautkad sveetdien ... . macho pasaki surrounderam mircaa savu num lai tevi var sazvaniit!! Visticamaak es pievienoshos 19.00 (bet tas nav 100%). Karoche - maybe tikshu 13.00 , a meybe 19.00 (piezvaniishu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts