Jump to content
GIGN Forum

Dark Times

rusty
 Share

Recommended Posts

mūvijs tapat 2 dienu laikā :( un viņš sver sasodītus 110 mb :( un uz mana 16 collu ekrāna tāpat grafika ir lab. nevar sūdzēties. bet vins ir sasodītas 3 min un cik sekundes garš.

es speciāli viņu iebāzu rar formātā lai jums būtu jālejuplādē, kas savukārt garanetē labāku iespaidu jums.

wola

P.S macho es diezgan smagi aprāvos pa to izmēru, jo vegas vienmēr ar visiem vienādiem iestatijumiem veidoju.

Edited by rusty

rusty bija labs, bet vajadzēja saniņā pielikt vārdu kas ko nošāva nu niku kas spēlē....tad vel bija mazliet saplūdis viss kopa nevarēja pateikt vai tas ir viens un tas pats kas nosava vai dažādi spēlētāji... un viss beidzot kapēc beigās ir mans nick ? kuri ir mani fragi vai kkas tāds? :) bet tā normāls muuviks

nu ja godiigi, tad man nepatika! :) nejau taapeec, ka muuvijs buutu slikts, tas bija pat ljoti labs montaazhas zinjaa un vispaar, bet tiiri taa nepatika, ka visu laiku bija nenormaals zooms(protams tas padariija muuviju orgjinaalu), vareeji visu nedaudz gaishaak peleeku, cik saprotu ir 100% black and white & kontrasteets! 6/10 :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...