rusty Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 (edited) mūvijs tapat 2 dienu laikā un viņš sver sasodītus 110 mb un uz mana 16 collu ekrāna tāpat grafika ir lab. nevar sūdzēties. bet vins ir sasodītas 3 min un cik sekundes garš. es speciāli viņu iebāzu rar formātā lai jums būtu jālejuplādē, kas savukārt garanetē labāku iespaidu jums. wola P.S macho es diezgan smagi aprāvos pa to izmēru, jo vegas vienmēr ar visiem vienādiem iestatijumiem veidoju. Edited June 10, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Pat līdz pusei nenoskatījos jo nenormāli mūzika raustījās. ;( par to ka ir frags kur nošauj macho. Kkā nav no taviem labākajiem movie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Movie ir izdevies, man patika. Vieniigais kas man nepatika bija tas, ka Tu biji sagriezis dazhviet uz saaniem to bildi, es esmu pohains un gandriiz uz koljki paraava. Tas taads miinus. Grafika un muuzika bij ok. Kr4 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Nāāāāājs , patika kā esi uztaisījis mūviju nekur nevar piesieties (neskaitīšu jau sīkumus) 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 par to ka ir frags kur nošauj macho. Kkā nav no taviem labākajiem movie. kādā sakarā frags kur nošauj macho? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Nāāāāājs , patika kā esi uztaisījis mūviju nekur nevar piesieties (neskaitīšu jau sīkumus) 9/10 Nevar nepiekrist tieshaam labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 rusty vins rāda tikai kkadu sūdiņu, kā var skatīties vai novilkt viņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Mmmmmmmmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 pagaidi tās desmit sekundes, tad parādīsies ''LEJUPLĀDĒT''. pēctam uzspied uz lejuplādētā faila labo pugu un ''extract here'' good men? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 viņš tās desmit sec nemaz nedod prosta atver un novilkt ari nekur neredzu atsūti @ skype doGY* (madhamster) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 ā. pats tiko pamaniju. tagat prasa, ka vaig aoutorizēties -kr4 ielagojies, piereģistrējies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 baaac riktiigi labs!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 rusty bija labs, bet vajadzēja saniņā pielikt vārdu kas ko nošāva nu niku kas spēlē....tad vel bija mazliet saplūdis viss kopa nevarēja pateikt vai tas ir viens un tas pats kas nosava vai dažādi spēlētāji... un viss beidzot kapēc beigās ir mans nick ? kuri ir mani fragi vai kkas tāds? bet tā normāls muuviks Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Lai lejupielādētu, jāautorizējas Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 bet tā normāls muuviks tev bij no italy tai garajā tunelī 4 ar awp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Tiri normals 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 vajadzeeja vairaak CSiigaaku lai vairaak actions bet taa labi salikts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Sorry, nepatika.. Loti maz movie ir tadi kas man nepatik, bet si ir viens no viniem... 1. Nepatikai ka gandriz viss movie bija skersam 2. Peleks, bet tas laikam atbilstosi nosaukumam... Nu 5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Labs 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 nu ja godiigi, tad man nepatika! nejau taapeec, ka muuvijs buutu slikts, tas bija pat ljoti labs montaazhas zinjaa un vispaar, bet tiiri taa nepatika, ka visu laiku bija nenormaals zooms(protams tas padariija muuviju orgjinaalu), vareeji visu nedaudz gaishaak peleeku, cik saprotu ir 100% black and white & kontrasteets! 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 nu pa gaumi nestrīdās. zorg - Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Vienigais kas nepatika bija, ka movie sagriezts skiibi. Parejais bija ok. 6/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Movijs normals! Man tik viena problema viss video lagoja! psc! nevareja noskatities lidz galam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 atklāti sakot man nepatika, nezinu, varbūt tapēc ka gaidīju no tevis ko graujošāku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 kas graujoš netop 1.5 dienu laikā aka kādās 6h mby. bet nākamais varētu būt graujoš... P.S vispār dīvaini, ka ierpiekšējo vērtēja dafiga augstāk, kas manuprāt bij necilāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now