blade Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Tātad, paturot atvērtu firefox uz kādu laiciņu man viss pc uzkaras, nekas nav izdarāms, japārstartē pc. Tas sākās šodien pa dienu, neko īpašu ar pc darījis ar nebiju. Kompis aizsargāts at nod32 un defaulto windows firewallu, bet tā īpaši pa netu ar nekur nevandos. Ir kādi ieteikumi kā šo problēmu atrisināt? Programmu jau pārinstalēju kādas 2 reizes, un browseri mainīt ar negribas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 (edited) Firefox ir leens. Man taa kaarshanaas bija uz vecaa datora. Tev ir jaunaakaa versija? Edited June 8, 2007 by thydevil Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 nepiekriitu ka firefox ir leens,meibii uz tava 128 ram.vispar firefox ir aatraakais no iecieniitaakajiem web browseriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 leens. Man taa kaarshanaas bija uz vecaa datora. Tev ir jaunaakaa versija? Tas lēnums var būt atkarīgs no tava pieslēguma un provaidera vispār, ja kas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted June 8, 2007 Author Report Share Posted June 8, 2007 Neiet runa par to vai ātrs vai lēns, bet gan par to, ka firefox palaižot pilnībā viss uzkaras, apmēram, it kā viss būtu kādas 10 reizes lēnāk. Temperatūra pc arī ir normāla un vīrusus izskenējot ar nekas nuzrādījās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Saliidzinaashana Ar ko aatraak ieiesi internetaa? Ar HL MOTD logu, vai arii ar IE? Firefox ir leenaaks nekaa citi browseri. Es runaaju par programmas aatrumu, nevis par failu ielaades aatrumu. Prasu veelreiz: kaada Firefox versija??? Ja neteiksi, saac lietot Opera, sliktaakajaa gadiijumaa IE7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Paskaties vai shii probleema nav radusies iznaakot jaunaakam firefoxam, ja ir vnk uzmet vecaaku versiju un dziivo laimiigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted June 9, 2007 Author Report Share Posted June 9, 2007 (edited) Versija - 2.0.0.4. Laikam pati jaunākā, viņa jau man ir labu laiku, bet gļuki sākās tikai vakar. EDIT: 2 dienas nebiju mājas un problēma pazuda. Case closed. Edited June 10, 2007 by meidinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now