-=ar4ix8=- Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Lūdzu uspied uz ši linka http://www.burzs.com/edit/arg.php?id=26803 vairākas reizes dienā es jums ļoti lūdzu labie cilvēki spiežat ja nav žēl nekas īpaš tur nav 10 min paspaidīt peli jo vairāk uspiedīsi jo vai jums pateikšos Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 (edited) Vari uzskatīt kad esi jau nobanots, dēliņ. Edited June 7, 2007 by conrad Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 tads lols!!!! vismaz spam sadalaa buutu rakstiijis!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie` Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 http://www.burzs.com/edit/arg.php?id=26803 vairākas reizes dienā es jums ļoti lūdzu labie cilvēki spiežat ja nav žēl nekas īpaš tur nav 10 min paspaidīt peli jo vairāk uspiedīsi jo vai jums pateikšos Čalīt es kkāredzu ka ši sadaļa ir Conter-Strike & server mods/plugins nevis Peles spaidīšana 10 min... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=ar4ix8=- Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 ok ok dzēšat arā pārlikšuuz SPAMS Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie` Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 tu tiešām esi debīls , nevis topicu dzēst arā vaig bet tevi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 LOL Man liekas tas ir nepopulaaraakais saits internetaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alzitis Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Nu psc Link to comment Share on other sites More sharing options...
metrinjsh Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 čista ban pa šitādu te... aij vnk čalis nesaprot kas ir counter-stirke & server mods/plugins sadaļa ar spamu. un vsp kkāda tizla lapa ko čalis raxtīja. ban vnk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts