Jump to content
GIGN Forum

Cs Serveris Un Mapes!

Recommended Posts

Labdien , es uztaisīju jaunu serveri , un gribēji līdz ar to ielikt arī jaunas mapes un playerus. :khehehe: Nu bet lieta tāda, ka tad kad es ielieku mapes (nolādētās) tanī pašā vietā kur man stāv visas jau sākotnējās mapes (C:\mansserveris:\Cstrike:\maps) Tad es pamēģināju šīs mapes uzlikt serverī , bet pie izvēlnes nav mapes! Labi vēl es izmēģināju uzlikt šīs mapes caur HLDS.EXE šortucu nu uzspiežot properties un uzliekot pirmo mapi de tuscan (vienu ko nolādēju) :unsure: Nu un tad man parādījās ERRORS :rolleyes: ka tur kaut kas nav ar dlls , modems! Nu jā to es sapratu jo mapīte kurai būtu jābūt virsrakstam modems bija "New folder" Kgan iepriekš biju arī tādu mapīti "modems" uztaisījusi, nezin kapēs tagad tajā vietā bija mapīte ar nosaukumu "New folder" Nu labi, tur nebija nekādu jautājumu , vnk. renamēju mapīti uz "modems" un viss bija kārtībā , tikai man atkaal uzleca kaut kāds cits errors , piemēram, kad gribēju palaist mapi de_tuscan tad--> :violent: (Cstrike;\models:tuscantree1:\tuscanddlls not found) tāds apmēram! :(

Ā un pati lielākā problēma, ka es no worma pamācības nesapratu kurā konsulē jaraksta setinfo _pw (mana parole) Izmēģināju ieiet savā serveri tad uzspiežot šo te --->` Pogu un konsulē uzrakstot setinfo _pw (mana parole) nekas , nemainījās ! Un starpcitu pa kurieni palaist savu serveri pirmo reizi/ :rolleyes: Ā, un izmēģināju arī attaisot savu serveri , pie sadaļas "console" ierakstīt setinfo _pw (mana parole) bet nekā.. :( nekas nenotiek..

Ā , un vēl jautājums , tāds pats kā ar maps (nolādētajām) , tā arī ar player skiniem kur tos būtu jāliek lai viss aizietu?! :faaak:

Tā tava tuskan mape visdrīzāk ir nepilnīga tapēc arī šādi errori.

Lai mape parādītos listē viņas nosaukums ir jāpievieno mapcycle.txt un arī iekš addons mapes maps.ini

Tas settinfo ir jāraksta CS konsulē (tu ieej CS, nospied ` un ieraksti settinfo _pw parole un ej mierīgi serverī (lai rukātu tev jābūt users.ini uzliktam ACC uz niku un to paroli) .

Tāks , nu par tām mapēm , izskatās ka visas kuras nolādēju nestrādā, neskatoties uz to vai es uzraksti viņas tanī ...txt failā vai ne! Tur nav kaut kāds mdl fails , varbūt viņām ir un tur tas ir jāieliek?!

Ā , un par to consuli , nu iegāju visu izdarīju ierakstīju consolē (setinfo _pw (mana parome) ) :thumbsup: , un tad nekas nenotikās! Nu un tad consolē rakstīju connect 87.110.142.9:27015 (mana ip adrese) Un man pateica ka man ir Invalid cd key (ko tas nozīmē) :muahaha:

Ā , un vai tu nezini kā jādara ar playeriem nu pareizāk sakot- playeru skiniem kā viņus nomainīt?! :blink:

Invaild CD kī - nokrako swds.dll

Ja tev tajās mapēs nenāca līdzi visi tie DLL vai .res vai .wad faili tad viņas visdrīzāk ir nepilnīgas.

Tos skinus tu gribi tikai sev vai visam serverim?

Edited by RavenHolm

Ā, man ir res faili visām tām download mapītēm , bet man saka ka nav atradsts tieši mdl fails , ko darīt? :blink:

Es gribu visam serverim , tad kad viņi izvēles Ct vai Terrorist tad tie Tsun Ct būtu savādāki nekā ierasts.. :) ?

Nū es jau arī nolādēju visus nepieciešamos failus tur kopā nāca, tikai kur VIŅI jāliek?? :superlol:

Ā un vēl , ja zinat pasakat kur vēl ir rakstīti visi šitie mp_timelimit un kā var uzlikt cik ilgi degs spridzeklis, un tie visi?! <_< Ā, un rev... (kāds nu tev tas nick bija) tu zini kā ar tiem playerskiniem jārīkojas?!

Atbildat (11:48) sūtīts!

Edited by meduuza

Nū kapēc Jūs neatbildat? :blink:

Ā , un es nesaprotu kas jādara ar to howan to failu ko WORM pievienoja/ Es viņu mēģinu open swds.dll bet tad ir errors I/O win32 tā lūk, kas tādā gadījumā jadara?Atrisināju problēmu ar tām mapēm (man šķiet) pLZ ATBILDAT!

Es pievienoshu dažus atēlus tamdēļ lai jūs man pateiktu kas man nav pareizi , jo iejot savā serveri man neparādās ne tas virsraksts kas ir ikpēc 600 sekundēm , ne tas kad es ieju iekšā, ne tas kad izeju kaut gan rakstu consolē visu kā ir un nevaru arī servakā neparādas ka es būtu SPEC , nu e stikai esmu parasts spēlētājs

post-10486-1181037560_thumb.jpg

post-10486-1181037569_thumb.jpg

post-10486-1181037587_thumb.jpg

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=15771 - SWDS (izlasi kas un kā)

Failus nepieciešamos liec tur, kur rāda, ka viņi nav.

Acc uzliec users.ini (izlasi tur ir paskaidrots kā)

Visus taimerus and stuff nomaini server.cfg

setinfo _pw parole jāraksta bez '

Tie modeļi - tāds plugins man liekas nav (ir atsevišķi, bet tieši tāds nē) , bet drošības dēļ pameklē amxmodx.org

Tie .res faili t'pat kā .wad ir jāliec cstrike/maps folderī (serverim)

Vēl kautkas palika? :)

Ja kautkas neskaidrs izskati pinnoto topiku - tur vis ir.

Edited by RavenHolm

Nu bet man viss ir uztādūit pareizi tanī server cfg:

// Center typed colored messages (last parameter is a color in RRRGGGBBB format)

amx_imessage "Čau ,lai veicas" "000255100"

amx_imessage "Atā, mēs Jūs gaidam atpakaļ.. :) Tavs serveris!" "000100255"

Bet man tāds neparādas!

Un īsrti nesapratu par to users.ini?? Es tur esmu pierakstījusi: "(mans niks)" "mana parole" abcdefghijklmnopqrstu" "ab" vai pareizi?

Un par to ` jopcik , kur man jāraksa tas setinfo _pw-uuber (mana parole) :rolleyes:

Jo kad es ieju csaa uzrakstu setinfo _pw (mana parole) nekas nenotiek! Ā un vēl vienā pamācībā bija rakstīts kā uzlikt serverim nosaukumu (es to izdarīju) un tad viņa saka uzklikščinot uz dediced server (kas ir desktopā) vajadzētu jau būt mana servera nosaukumam , a tur ir "Half life" Un tur kur varēja izmainīt pēdiņās nosaukumu arī bija "half life" bet es nomainīju uz citu :( Varbūt tu RavenHolm vari pateikt savu skype niku, un e stev atsuutiishu attelus kādus vajaga, lai tu zinātu ka viss pareizi (vnk. seit slikta grafika + man tūlīt beigsies atminja pievienoshanai) :) ?

Labāk ACC vnk uzliec uzliec uz IP

"tava IP" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"

nekādus settinfo nevajadzēs.

Un tie imesidži un scroolmesidži nedarbosies tā kā tu uztaisīji. Viņi parādās randomā, kad ienāk prātā, ak jā raksti bez garumzīmēm, jo serveris viņas neatpazīs. Viņi neatrodas server.cfg, bet amxx.cfg

Par kādiem nosaukumiem iet runa? CS ir HL modifikācija tapēc arī lec ārā uzraksts Half-life

Edited by RavenHolm

Nu es īsti nezinu kur to vbar apskatīties? :wacko:

P.S. es izdarīju kā tu teici bet vienalga nēesu *SPEC* Un man startmoney nav tāda kāda uzlikta! Un arī nosaukums kas parādās kad uzspiežu Tav ir Half server!Paga nokopēšu to failu un parādīšu šeit--->

// Use this file to configure your DEDICATED server.

// This config file is executed on server startup.

// disable autoaim

sv_aim 0

// player bounding boxes (collisions, not clipping)

sv_clienttrace 3.5

// disable clients' ability to pause the server

pausable 0

// default server name. Change to "Bob's Server", etc.

// hostname "ChEsE pRo SeRvAaAks..:)"

// maximum client movement speed

sv_maxspeed 270

// load ban files

exec listip.cfg

exec banned.cfg

mp_timelimit 25

mp_roundtime 5

mp_c4timer 35

mp_startmoney 1600

mp_teamlimit 2

ā p.s. man server.cfg atrodas VALVE direktorijā!

Nu nē es atradu , tomēr bija cstrike mapē ! Nu bet kas tas ir kad man ir uztādīts c4timer 35 (sekundes laikam) nu un man neskaita taa 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 exsplode.. :( un arī startmoney nav tāda kāda tur ir uzstādīta ties to var pārmainīt tajā decited server bet it kā pēc būtības tam jau būtu jābūt 1600 $ ja es tur ieliku 1600$ a tur ir 800 turklāt es atkal nēesmu SPEC NU VARbūt tapē ka ip nav vienāds ar to kas man ir cs kur var apskatīt savu ip? Nu jūs nezināt kas par lietuu?

:( un arī startmoney nav tāda kāda tur ir uzstādīta ties to var pārmainīt tajā decited server bet it kā pēc būtības tam jau būtu jābūt 1600 $ ja es tur ieliku 1600$ a tur ir 800 turklāt es atkal nēesmu SPEC NU VARbūt tapē ka ip nav vienāds ar to kas man ir cs kur var apskatīt savu ip? Nu jūs nezināt kas par lietuu?

aatrumu un IP vari paarbaudiit te.. : http://speedtest.net/

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...