Jump to content
GIGN Forum

Recommended Posts

Saaku taisiit serveri, taisu visu kaa parasti un vislaik viss ir bijis stokos, tacu tagad sastopos ar kkadu petiigu gluku!

tad kad atver serveri caur konsoli tur augsaa raadas fps bez boostera un bez sys_tickrate vinam jaabuut ir 85 (defultaa laikam) man 85 vislaik ir bijis, bet tagad man tur 64 raada! vislaik, es nonemu server.cfg,izneemu addons bet tavaita 64 ! :(

plzzz palidziet !!1 kas taa pa fignu?!

post-10345-1180707332_thumb.jpg

Edited by zaj4iks

tu pedin izlasi manu post ar 64 TEV BUS NICE LAGS

jabut minimums 1000 labak jau ir 10000

var redzet ka tev kompis ipashi jaudigs turot 6 slotu serveri XD

un pat bez amxx pat bez metamod XD

Pieraksti server.cfg klat sys_ticrate 10000

blad tu luni nahuj nemaaki lasiit nelasi, es saku es esmu noneemis tos suuda amxx un metamod kautvai vini ir uzlikti vai naw uzlikti tik un taa 64 !! vajadzeetu 85 fps raadities ! tu dibil pameegini savu suuda serveri iesleegt bez boosteriem, bezsys_tickrate uztaditam redzeesi tev arii buuss 85 pfs dobi!!!! :violent::violent::violent:

nez kas jums te par suudiem ir bet man ir tie pashi 84 +atveerts DC++ , opera , vinamps , wisaadi skaipi un msn , meta cafe , reizeem torents un protams CS 1.6 !!! nekaadu lagu ar wisiem 84... taaka uz to hinju vispaar nav jaaskataas... tas ir pilniigs suuds..

jaaskataas ir uz serveri no cita pc kad serveris ir pilns vai ar pa pusei piepildiits... un ja nav lagu tad viss ir kaartiibaa....

aizmirstiet par to meeslu vispaar.. nav jeega uz to boliities..

varbuut, bet nu es neticu ka taa jaabut un ka tas ir labi ! nereaali ir 64 atveru kaadas programas uzreiz 85 !

QQ77izs vari ielikt savu mp.dll plzz ! tas vais atrodas cstrike/dlls/mp.dll ! plzz

Edited by zaj4iks

:) bet pa CS:S nee

man iepatikas cs:s kads var pateikt

cik ?pret cik ar botiem varetu spelet

ar shadiem Pc statiem

Procesors

2.50

Ram 768

Video Karte geForce pa 50Ls un 50 Sant (laba)

QQ77izs vari ielikt savu mp.dll plzz ! tas vais atrodas cstrike/dlls/mp.dll ! plzz

nav probleemu vecais...

protams ka varu

mp.zip

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...