raprock Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Tātad man pirms nedēļas sākās problēmas ar pingu, agrāk tādu lagu nebija. Šobrīd, kad ieeju cs'ā parādās uzreiz 50-70 (gignā, kurš neizceļas ar lielu pingu, citos vēl augstāks). Nezinu kas noticis, bet paspēlēt ir problemātiski - pat iepirkties bez lagiem nevar. Neta ātrums ir tas pats, kas agrāk, tikai cs bremzē ar tādu pingu. Vai ir kādi risinājumi, idejas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 pārbaudi vai antivīruss neskenē vai neupdeitojās un vai nav vīrusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 Vīrusu nav, man panda stāv - katru dienu noskenē 2x. Pirms tam nekādu lagu nebija ar visu antičītu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_POGA Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Patīri biki datoru, nav pa daudz programmu vai ieslēgtu failu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 pats kompis nebremzē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted June 2, 2007 Author Report Share Posted June 2, 2007 Es teiktu, ka viņš pilnīgi lido. DJ_POGA cieto defregmentēju, nekādas rijīgas programmas nav ieslēgtas cs laikā, pat mozillu izrubiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 man peedeejaa laikaa tas pats. parasti pings bija ap 15 - 30, bet tagad reti kura serveri nokriit liidz 30. paarsvara visur 40 - 120 lekaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 kāds nets? uzliec šito un redzēsi cik tiek izmantots nets (moš kāda progra par kuru tu pat nenojaut) Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted June 2, 2007 Author Report Share Posted June 2, 2007 MDSL, es jau teicu, ka nets strādā tāpat kā agrāk, bet pings pacēlies cs'ā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now