Jump to content
GIGN Forum

Par Ram & Netu

Recommended Posts

Svieki , visi ...

Es pārskatīju daudzus vecos threadus un secināju, ka jums prātā tikai RAM , lai palielinātors servera sloti . Bet tā tas nav - taisnība ir šāda - ne vienmēr RAm kko dod, jo manam draugam ir 128 RAM, bet internets ir smiliez.de_2524.gif Viņš serveri var turēt uz 20 slotiem bez lagiem, kaut arī viņam 128 RAM. Forši ?! smile.gif

Hmm ja jau juus taa sakat. piemeeram, cik slotu serveri (nju piem. Public) es vareetu uztureet, ja manam PC ir 512 ram un nets skaitaas 10 mb, bet meerot aatrumu raada 6mb. Es domaaju bez lagiem^^.

peedeejo reizi, kas meeriiju bija vai nu 600kb/sec (pa dienu) un aptuveni 700-800kb/sec (vakaraa)

vnk tagad neesmu pie taa neta,arii kompja taapeec nevaru izmeeriit tagad.

esmu to bieži jau visiem teicis , bet atkārtošu 101 reizi...

Pats esmu turējis 20 slotu serveri ar SH uz Pc kura parametri bija 256 SDram un procesors bija tikai 666mHz vienīgais kas glāba bija laba konfigurācija un VIS-IT internets wink.gif

Svieki , visi ...

Es pārskatīju daudzus vecos threadus un secināju, ka jums prātā tikai RAM , lai palielinātors servera sloti . Bet tā tas nav - taisnība ir šāda - ne vienmēr RAm kko dod, jo manam draugam ir 128 RAM, bet internets ir smiliez.de_2524.gif Viņš serveri var turēt uz 20 slotiem bez lagiem, kaut arī viņam 128 RAM. Forši ?! smile.gif

smiliez.de_2125.gif neviens naw teicis ka RAM ir galvains !!! lol biggrin.gif visi saka ka tieši RAM nav visssvariigakais palasi rūpīgāk tongue.gif

ew manam draugam vispaar naw PC un vins tura serveri to telefona!!!

ticat!!!!!

es neticu ka ar 128 ram var tureet ar 20 slotiem!!!

kaiminam bija 256 ram un nets MDSL un ka speeleejaam 1vs1 lagi paari 150 !!!

tu tu varbuut pirmklasniekam vari iestaastiiit!!

nu var var tā būt ka nelagoja ja nets labs un spēlētāji no LAN nāk...

uz 2 slotiem jaa!!! nee nu es varu arii kaut vai 32 slotus uzlikt bet tas veel atkariigs cik serverii csilveeku!!! es uzliksu 32 slotus un speeleesu 1vs1 mums nebuus lagu!!

lazda2 tev nju gan domas. biggrin.gif iisteniibaa shii topica veidotaajs nepiemineeja, ka lagi nav, ja tajaa serverii arii speelee tie 20 playeri laugh.gif . nju nez 128 ram? blink.gif Ehh nav ko te muljkjoties. vnk nopeerc labu pc ievelc labu netu un viss. nevajaadzees te nevienam neko pieraadit, ka tavs pc velk 20 slotus ar 128 ram un kkaadu smiliez.de_2524.gif netu...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...