Jump to content
GIGN Forum

jipii . .new server ! ! !

p00p
 Share

Recommended Posts

koro4 zinaashanai jauns cs1.6 serveris . . . iet pashlaik uz v10, bet tuvaakajaa laikaa paaries uz v13...

cs.ilva.lv

tad jau uzreiz pateikshu, ka status var atrast zem http://cs.ilva.lv un forums ir http://rez.ilva.lv

servera web lapa tapshanas stadijaa . . .

...kaadreiz iekaapiet . .serveris svaigs , nezinaams, liidz ar to tauta reti paraadaas, bet kaut kaa jaapiepilda..

gl&hf evribazii . . .

hippuci, a davai, saaksim skatities patiesibai aciis, ko ?

taatad;

tu esi stulbs pidars, kursh to vien prot, kaa beztolkaa piespamot normaalus thread'us ar savaam beztolka kakaam. pie tam videeji 17 reizes dienaa. un ik peec apmeram 1,14 minuuteem. man, piemeram, tu vienreiz esi liidz kaklam. tu esi tik bremzeets, ka brauc virsuu cilvekiem, kas ir kaa minimums gadus 3 vecaaki par tevi. vai tu saproti, ka taa dara tikai siiki lohi, kas iedomaajas, ka var atstaat ''spicaa zeena'' iespaidu ar savu ekstravaganto lamashanos un visus nobiedeet ? laikam ne, jo tu esi neeeeeedaudz leens.

te pilniigi normaali, sakariigi vechi nevienu neaizvaino, izdara labu, slavejamu darbu - uztaisa pashi savu serveri un nevienam neuzbazhoties pasaka mums par to, bet tu tulit saac dirst, kaut arii taa nemaz nav tava nozhelojama dariishana.

one more thing - vari nemeegjinaat laboties, jo: pirmkaart- tev tas nevar izdoties un nekad neizdosies; otrkaart- neviens nekad neuzskatiis par normaalu taadu cilveeku, kursh peec pirmaa nopelniitaa bana atgriezhas ar jaunu username un spamo talak. ceru, ka macho mani sapratiis un tev tulit uzbaaziis 87 banus. paldies macho par pirmo banu, gaidu veel 86 XD.gif

*pssT - because that is what you have fucking earned.

viens pedejais ieteikums (nu labi, triis) : grow up, shut the fuck up and DIE, bitch!

Edited by EDD

Guest hippucis
hippuci, a davai, saaksim skatities patiesibai aciis, ko ?

taatad;

tu esi stulbs pidars, kursh to vien prot, kaa beztolkaa piespamot normaalus thread'us ar savaam beztolka kakaam. pie tam videeji 17 reizes dienaa. un ik peec apmeram 1,14 minuuteem. man, piemeram, tu vienreiz esi liidz kaklam. tu esi tik bremzeets, ka brauc virsuu cilvekiem, kas ir kaa minimums gadus 3 vecaaki par tevi. vai tu saproti, ka taa dara tikai siiki lohi, kas iedomaajas, ka var atstaat ''spicaa zeena'' iespaidu ar savu ekstravaganto lamashanos un visus nobiedeet ? laikam ne, jo tu esi neeeeeedaudz leens.

te pilniigi normaali, sakariigi vechi nevienu neaizvaino, izdara labu, slavejamu darbu - uztaisa pashi savu serveri un nevienam neuzbazhoties pasaka mums par to, bet tu tulit saac dirst, kaut arii taa nemaz nav tava nozhelojama dariishana.

one more thing - vari nemeegjinaat laboties, jo: pirmkaart- tev tas nevar izdoties un nekad neizdosies; otrkaart- neviens nekad neuzskatiis par normaalu taadu cilveeku, kursh peec pirmaa nopelniitaa bana atgriezhas ar jaunu username un spamo talak. ceru, ka macho mani sapratiis un tev tulit uzbaaziis 87 banus. paldies macho par pirmo banu, gaidu veel 86 XD.gif

*pssT - because that is what you have fucking earned.

viens pedejais ieteikums (nu labi, triis) : grow up, shut the fuck up and DIE, bitch!

skaists romaans moska izdosi gramatu par hippuci

uzraksti veel kautko tas tavs peduka rakstiitais mani nekrata

daaahahahahahahhahahahahahhahahahahhahhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nevaru sagaidiit kad tu pazudiisi

tottaly agree with edd blja ja taa in real dirstu nez nez ar ko tas beigtos....

pa teemu---tur uz to servu kaada tipa kartes iet un kuraa laikaaa ir visvairaak cheli lai ir jeega iet ?

chuvak,mans ieteikums tev- atver cs 1.6 ,uzspied uz find servers,uzspied add server,uzraksti cs.ilva.lv...Un skaties cik cilveeki...

Kartes iet visaadas ,taa kaa cilveeku nav daudz ,diezgan biezhi tiek speeletas mazaas,nestandarta kartes.Buutiibaa pagaidaam speelee to ,ko tauta veelas wink.gif

2hippucis- luudzu pazuudi nah no shii foruma ,tevi NEKAS sheit nesaista ,ja nu vieniigi toposhaa pidaru sadalja.Ieteikums tev- dodies uz teens.lv foruma sadalju probleemas un apspried vai daudziem tava vecuma cilveekiem ir probleemas ar smadzenju krokojumu.GL

ak hipuci taa nedomaa tikai edds es baltaa sviitra(liinija) bet arii visi paarejie shie foruma apmekletaji. un ja tev arii par to pilnigi vienalga tad .. aij tad tas ir tikai apstiprinajums edda uzrakstitajam.vienigie kuri par tevi ta nedoma varbut ir tava mamma ar teeti lai gan es shaubos...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...