eM` Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Tātad, vai ir iespējams, ka serveris stāv uz Pc , uz kura nav Ne mysql ne apache, bet amxbani stāv uz Cita pc un viss strādā. Precīzāk es gribu, lai uz mana pc stāv serveris pliks bez jebkāda webservera, bet lai amxbani būtu. Vienam serverim tā bija, bet nevaru to keksu atrast vairs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Tātad, vai ir iespējams, ka serveris stāv uz Pc , uz kura nav Ne mysql ne apache, bet amxbani stāv uz Cita pc un viss strādā. Precīzāk es gribu, lai uz mana pc stāv serveris pliks bez jebkāda webservera, bet lai amxbani būtu. Vienam serverim tā bija, bet nevaru to keksu atrast vairs. Hmm man liekas kad liek addons/amxmodx/scripting folderi tos failus un edite un kur jaizpilda tas brivas vietas kur username pass utt... un kur localhost jaraksta ip ta kompja uz kura web. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thesnake Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Īzī, norādi iekš amxbans skriptiem nevis 127.0.0.1 vai localhost, bet IP kur stāv mySQL ar tavu datubāzi. Un pašā web skriptā norādi arī nepieciešamo infu priekš mySQL... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Īzī, norādi iekš amxbans skriptiem nevis 127.0.0.1 vai localhost, bet IP kur stāv mySQL ar tavu datubāzi. Un pašā web skriptā norādi arī nepieciešamo infu priekš mySQL... Ja un to pa6u ar izdari scripting failos un sql.cfg Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted May 26, 2007 Author Report Share Posted May 26, 2007 Paldies izdevās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts