rusty Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 (edited) Tieši tā, svarīgi ir tas, ko esi pateicis nevis esi tu domājis to nopietni vai neesi Baigie dirsēji uz hallowu, skataties, ka tagad pašiem nenākas ""atbildēt par vārdiem"" Tieši tā, svarīgi ir tas, ko esi pateicis nevis esi tu domājis to nopietni vai neesi Baigie dirsēji uz hallowu, skataties, ka tagad pašiem nenākas ""atbildēt par vārdiem"" pff...vairāk nevar phu. drošvien dabūšu warn pa šiem smailijiem, bet ko nu ... ir tā vērts Edited May 26, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibens Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 kaa vins es nesaprotu aizej psc plicijai pasaki veel Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Jus visi iebraucat offtopikaa.. Man liekas, ka tema bija par hollowa nokersanu.. Par cik lieta ir atrsinata (hollows ir nokerts), domaju, ka topiku varetu slegt.. Neteloju nekadu foruma administratoru, bet pateicu kaa ir un kas vienreiz bija kadam japasaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asaris Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Varu piedavat (pakalpojumus pec kuru sniegšnas viss buus kartibā ) ,likumi pie dirsas!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 pff...vairāk nevar phu. drošvien dabūšu warn pa šiem smailijiem, bet ko nu ... ir tā vērts labi esi tu āksts un paliksi āksts, nav ko veltīgi muti dzesēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 davai beidz dirst un sāc darīt. es arī sāku nosliekties uz lock topick pusi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 pats tu vari ieskrieties un izskatās ka tu pats ne sūda nezini davaj ja jau esat tādi varoņi tad tūlīt pat varu uzrādit visus šitos tekstus attiecīgajām iestādēm un jūs atradīs vienā momentā un tad varēsiet kost pirkstos Tu smirdi. laipni aicinu tevi šo parādīt "attiecīgajām iestādēm" un tikpat laipni aicinu viņus mani sameklēt, jo man varen dikti gribās pakost pirkstos. Idiots p.s. sen jau aizgāja offtopikā. vairs nav interesanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts