Jump to content
GIGN Forum

Recommended Posts

kas vareetu buut pa vainu ka baigi leekaa pings?

pirms formateesanas nebija nekaadu probleemu viss gaaja perfekti nelagoja un ari visi ar swds fixu vareeja pievienot serveri pie favoritiem, tagad man kkas glu4ii ar to pievienosanu un ari NENORMAALI raustaas pings sad.gif !! kas vareetu buut par probleemu?

nee saproti servera addons un server cfg tiepasi kas faili kas bija pirms formateesanas kad viss gaaja labi! bet tiesaam luudzu paliidziet man taa leeka pings vienu briidi 14 nakamo jau 300 kapeec? viss liekasi izleegts tikko noformateets pc ! kas pa vainu? neviens nav saskaries ar saadu probleemu?! smiliez.de_2477.gif mosha windows kkada herna?

ir taa:

nopirku nesen kompi domaaju uztaisiit serveri ok uztaisiju viss gaaja perferkti nelagoja,visi vareeja pie favoritiem pievienot utt.

tad sanaaca taa ka vajadzeeja noformateet kompi.

tagad kad esmu noformateejis ielieku addons,server.cfg,liblist.gam utt. pa atiecigajaam mapeem (sie addoni ir no iepriekseeja servera kad vel nebija noformateets pc)

rubiju ieksaa serveri un skato aiziet pings leekaa no 14 liidz 300, tad vel citi draugi nevar pie favorites pievienot serveri kro4 saakas gluki kkadi! mad.gifmad.gifsmiliez.de_2477.gifsmiliez.de_2477.gif blin es vnk... ble nu kas pa vainnu? nahuj es formateeju !!! biggrin.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...