zaj4iks Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 kas vareetu buut pa vainu ka baigi leekaa pings? pirms formateesanas nebija nekaadu probleemu viss gaaja perfekti nelagoja un ari visi ar swds fixu vareeja pievienot serveri pie favoritiem, tagad man kkas glu4ii ar to pievienosanu un ari NENORMAALI raustaas pings !! kas vareetu buut par probleemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcmE* Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 apsties te es labaak nepaskaidrosu... a kas tev es nesapratu cipa citi vai tu nevari pievienot pie favoritiem???... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaj4iks Posted May 24, 2007 Author Report Share Posted May 24, 2007 nee saproti servera addons un server cfg tiepasi kas faili kas bija pirms formateesanas kad viss gaaja labi! bet tiesaam luudzu paliidziet man taa leeka pings vienu briidi 14 nakamo jau 300 kapeec? viss liekasi izleegts tikko noformateets pc ! kas pa vainu? neviens nav saskaries ar saadu probleemu?! mosha windows kkada herna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcmE* Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 nu ta es tevi ne taa sapratu SORRY man taadas problemas pagaidaam nebija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaj4iks Posted May 24, 2007 Author Report Share Posted May 24, 2007 ir taa: nopirku nesen kompi domaaju uztaisiit serveri ok uztaisiju viss gaaja perferkti nelagoja,visi vareeja pie favoritiem pievienot utt. tad sanaaca taa ka vajadzeeja noformateet kompi. tagad kad esmu noformateejis ielieku addons,server.cfg,liblist.gam utt. pa atiecigajaam mapeem (sie addoni ir no iepriekseeja servera kad vel nebija noformateets pc) rubiju ieksaa serveri un skato aiziet pings leekaa no 14 liidz 300, tad vel citi draugi nevar pie favorites pievienot serveri kro4 saakas gluki kkadi! blin es vnk... ble nu kas pa vainnu? nahuj es formateeju !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Pirms formateeshanas tev uz PC jau 'buuveetaaji' bija uzinstaleejushi Windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 realtime uzliki????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now